Ecolab Bioquell ICE-Pod in a hospital setting

Ontsmetting voor gezondheidszorg

Wilt u de veiligheid voor zowel patiënten als medisch personeel verbeteren? Bioquell van Ecolab biedt oplossingen voor biodecontaminatie die het milieu als mogelijke infectiebron helpen elimineren. Onze apparatuur en diensten zijn afgestemd op de unieke behoeften van de zorgsector en uw organisatie.


Bioquell ontsmettingoplossingen voor de gezondheidszorg

Nurse in PPE taking patients temp

biodecontaminatie van gebieden met een hoog risico - inclusief OK's, brandwondenafdelingen en IC's. Door deze ruimtes schoon te houden, kunnen opgenomen patiënten niet worden blootgesteld aan ziekteverwekkers van hun voorgangers.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services

Uitbraken en noodsituaties doen zich voor zonder waarschuwing vooraf. Daarom biedt Bioquell flexibele biodecontaminatie-oplossingen voor ziekenhuizen om u te helpen het onverwachte aan te pakken. Of het nu in een enkele kamer is of op meerdere verdiepingen, Bioquell kan u helpen micro-organismen op blootgestelde oppervlakken te verminderen.

Ontsmetting voor ziekenhuisapotheken en bereidingen

Wanneer u patiënten met biologische en nieuwe therapeutische geneesmiddelen behandelt, heeft u een aseptische omgeving nodig om de kwaliteit van het geneesmiddel te behouden. Bioquell maakt het mogelijk om receptdoses te bereiden met een verminderd risico op besmetting.

Bioquell Proactive Service featuring a Bioquell BQ 50

Om u te helpen uw desinfectiestrategie te maximaliseren, bieden we Bioquell Proactive aan, een all-inclusive serviceoptie met fulltime medewerkers ter plaatse. Laat onze professionals uw biodecontaminatieplan coördineren en uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op de zorg voor patiënten.


Toegepaste technoglogie

Bioquell's BQ-50 product box, extendable corded, and rolling wheeled components.

Bioquell BQ-50

Als u een patiëntenkamer snel moet biodecontamineren, is de Bioquell BQ-50 een uitstekende keuze. Eenvoudig op te stellen en efficiënt.

Ecolab Bioquell EMS

Bioquell BQ-EMS

Het biodecontamineren van ambulances, brandweerwagens, politiewagens en meer met de Bioquell BQ-EMS, een draagbaar en krachtig systeem.
Bekijk alle systemen voor gezondheidszorg van Bioquell
Bioquell Qube

Een betrouwbare naam in biodecontaminatie in de gezondheidszorg

Onze steriliserende* en microbiële oplossingen, geregistreerd bij EPA en conform BPR, worden vertrouwd door de NIH, CDC, FDA, ECHA en grote gezondheidsorganisaties over de hele wereld.


*EPA-registratienummer 72372-1-86703

Bioquell BQ-50

Over waterstofperoxidedamp

Tijdens een cyclus van bio-decontaminatie vult Bioquell-technologie een afgesloten gebied met waterstofperoxidedamp die voor 35% uit water bestaat. In slechts één cyclus zorgt deze damp voor een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. In tegenstelling tot chemische sterilisatiemiddelen die giftige resten kunnen achterlaten, wordt waterstofperoxidedamp afgebroken tot water en zuurstof zodra de bio-decontaminatiecyclus en beluchting is voltooid.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek onze ontsmettingsopties voor gezondheidszorg

Offerte aanvragen

Wilt u de aanpak van ontsmetting in uw ziekenhuis verbeteren?  Wilt u de veiligheid voor zowel patiënten als medisch personeel verbeteren?

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.