Ecolab Bioquell Outbreak Management and Emergency Response

Uitbraakbeheer en noodrespons

Uw ziekenhuis kan op elk moment worden getroffen door uitbraken en noodsituaties. De Bioquell biodecontaminatie-oplossingen en -diensten van Ecolab helpen u snel te reageren op het onverwachte.

Een deskundig team van Ecolab Bioquell-technici kan snel een biodecontaminatie uitvoeren van een enkele kamer of een hele faciliteit, met verificatie van indicatoren en volledige rapportage.

Gebruik de Bioquell-technologie van Ecolab
voor het biodecontamineren van: 

Bioquell Image

Operatiekamers, waar chirurgische patiënten kwetsbaar zijn voor infectie.

Bioquell Image

Ruimtes voor intensieve verzorging, waarin zich immuungecompromitteerde patiënten bevinden.

Image of an IV and heart monitor in a burn unit in a hospital

Gespecialiseerde afdelingen voor onder anderen brandwonden, transplantaties, NICU en endoscopie.

Weet u niet zeker wat voor soort systeem of dienst u nodig heeft? We bespreken dit graag met u. We kunnen een biodeontaminatie-oplossing afstemmen op uw specifieke behoeften ter ondersteuning van het uitbraakbeheer en de noodresponsstrategie van uw organisatie.

Uitgelichte Bioquell-apparatuur en -diensten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde equipment- of servicepagina's gevonden.

Bioquell BQ-50

Over waterstofperoxidedamp

Tijdens een cyclus van bio-decontaminatie vult Bioquell-technologie een afgesloten gebied met waterstofperoxidedamp die voor 35% uit water bestaat. In slechts één cyclus zorgt deze damp voor een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. In tegenstelling tot chemische sterilisatiemiddelen die giftige resten kunnen achterlaten, wordt waterstofperoxidedamp afgebroken tot water en zuurstof zodra de bio-decontaminatiecyclus en beluchting is voltooid.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Bioquell Validation

Validatie

Om aan de wettelijke vereisten te voldoen, moet u mogelijk het bewijs leveren dat uw oplossing voor bio-decontaminatie naar behoren werkt. Ecolab biedt getrainde technici en de validatiedocumentatie die u nodig heeft om aan de regelgeving te voldoen.