Long Term Care Resident Smiling

Programma voor langdurige zorg

Ons volledig op maat gemaakte programma voor langdurige zorg maakt de hoogste standaard van hygiëne en naleving van de wet mogelijk, terwijl het vertrouwen opbouwt en geruststelling biedt voor uw bewoners en hun families. Onze uitgebreide aanpak omvat producten met bewezen werkzaamheid, innovatieve doseersystemen en regelmatige service en training van personeel.

Vertrouwen opbouwen voor uw bewoners, hun families en uw personeel

Bewoners en hun families hebben tegenwoordig veel keuzes, en een belangrijke drijfveer achter de beslissing die ze nemen, is vertrouwen in de veiligheid en het welzijn van hun dierbaren. Volgens onderzoeken van IPSOS zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een instelling een locatie in de buurt, de juiste uitstraling heeft en die schoon en gastvrij is, met goede faciliteiten en vriendelijk personeel.

Hygiëne kan worden beschouwd als de op een na belangrijkste factor bij het kiezen van een instelling voor langdurige zorg.


Ondersteunende oplossingen voor uw instelling voor langdurige zorg

550x310_GroupB

Aquanomic-wasprogramma

Geconcentreerde wasmiddelen in vaste vorm afgegeven via een gesloten lussysteem voor een veilige werkwijze.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Het handhygiëneprogramma van Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten.

Maxx 2-reinigingsassortiment

Ons hoogwaardig reinigingsassortiment waarvoor minder persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn.

550x3310_Apex

Apex voor machinevaatwas

Het Apex-vaatwasprogramma van Ecolab biedt foodservice-exploitanten maximale controle.

KitchenPro

Keukenonderhoudsassortiment van KitchenPro

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range

Oasis Pro - assortiment van huishoudelijke producten

Speciaal samengesteld om te zorgen dat u over de juiste producten, reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen beschikt voor elke taak.


Hulpmiddelen  die bijdragen aan de ondersteuning van uw activiteiten

Ecolab Long Term Care Brochure

Brochure over langdurige zorg

Bekijk ons volledig op maat gesneden programma voor faciliteiten voor langdurige zorg.

Ecolab Long Term Care Cleaning Protocols

Hygiëneprotocollen

Zorg voor een veilige werkomgeving met onze richtlijnen voor reiniging en desinfectie.

Ecolab Long Term Care Checklists

Checklists

Download en gebruik onze checklists om een schone en veilige werkomgeving te garanderen.

Wees voorbereid. Bescherming begint met preventie.

Ecolab (ECL) is een vertrouwde partner op bijna drie miljoen locaties van commerciële klanten en wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose

Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.

Image of family enjoying a meal

Voedselveiligheid

Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.


Aanverwant nieuws

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde nieuwe verhalen gevonden.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.