TotalHygiene

Handverzorging

Een goede handhygiëne kan de verspreiding van infecties en voedselbesmettingen helpen voorkomen zodat uw medewerkers en bezoekers veilig en gezond blijven. Ons handhygiënesysteem combineert een efficiënte chemische samenstelling met technologie en training door experts en helpt zo naleving van regelgeving te bevorderen.

Nexa Hand Hygiene Program:

Betrouwbaar schoon

De nieuwe Nexa-productlijn combineert efficiëntie met duurzaamheid dankzij de geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor de dispensers en de vereenvoudigde chemische samenstelling en verpakking. Nexa, uw oplossing voor een goede naleving van de regelgeving op het gebied van handhygiëne:

  • Een effectief product
  • Correcte procedures
  • Voortdurende service
  • Efficiënte dosering 

Downloadbare brochures

Een degelijk beleid rond handhygiëne kan uw instelling of onderneming helpen de verspreiding van ziekten te voorkomen. Zo draagt het bij aan een gezonde en productieve omgeving voor zowel uw medewerkers als uw bezoekers.

Om meer te weten te komen over onze producten en ons handhygiëneprogramma kunt u de productbrochures hieronder downloaden.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.