550x310_GroupB

Aquanomic-wasprogramma

Schoon en wit. Zacht en fris. U wilt linnengoed dat vanaf de eerste wasbeurt net zo schoon, fris en zacht gewassen is als uw gasten het verwachten. Het Aquanomic-wasprogramma zorgt altijd voor superieure resultaten en een aanzienlijke energiebesparing ten opzichte van traditionele wasprogramma's. wat leidt tot een verbeterde rentabiliteit. Welke uitdagingen uw wasgoed ook biedt en welke zorgen het ook nodig heeft, Ecolab biedt u een complete oplossing voor uw wasserij. Daarbij helpen we herwassen te verminderen terwijl de levensduur van uw linnengoed wordt verlengd.

De veilige en eenvoudige oplossing voor premium resultaten

Aquanomic is de nieuwste revolutionaire ontwikkeling voor wasserijen. Het product helpt u de kwaliteit te verbeteren en uw wasgoed nog veiliger, betrouwbaarder en efficiënter te verwerken. Breng uw wasserij-activiteiten naar een hoger niveau dankzij de kostencontrole, maximale resultaten en bescherming van uw merkimago die Aquanomic u kan bieden.

 

Aquanomic de complete oplossing voor wasserijen

Aquanomic is de complete oplossing voor wasserijen, ontwikkeld om topresultaten te leveren en de grootste uitdagingen van uw wasserij op te lossen.

  • Consistent goede resultaten
  • Informeert u wanneer procedures niet werden gevolgd
  • Maakt uw wasactiviteiten gemakkelijker, zowel voor uzelf als voor uw medewerkers
  • Zorgt voor een reductie van tot 70% in verpakkingsafval
  • Draagt bij aan een mogelijke besparing in water- en energiekosten
Aquanomic Brochure cover

Brochure Aquanomic-wasprogramma

Voor meer details over hoe het Aquanomic-wasprogramma zorgt voor een verbeterde operationele efficiëntie van uw wasserij kunt u de productbrochure hieronder downloaden.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.