EcolabRepspeakingwChefaboutApexresults

Apex™ voor machinevaatwas

Een oplossing voor uw grootste problemen op het gebied van machinevaatwas, dankzij automatische registratie van de belangrijkste prestatie-inidcatoren, een intuïtieve nieuwe vaatwasmonitor en praktische rapportages en alarmen. Ons Apex™-vaatwasprogramma geeft foodservice-exploitanten maximale controle over hun vaatwasresultaten en -kosten.

ONTDEK APEX

Het Apex-aanbod krachtige machine-vaatwasmiddelen bestaat uit:

•Vaatwasmiddelen
•Glansspoelmiddelen
Maak kennis met Apex, de oplossing voor uw grootste vaatwasuitdagingen

Apex helpt u om uw vaatwas nog efficiënter te verwerken. U krijgt meer controle over uw vaatwas en de kosten, en het runnen van de spoelkeuken met uitstekende resultaten was nog nooit zo eenvoudig.

Los uw grootste problemen op het gebied van vaatwas op, dankzij:

  • Automatische registratie van de belangrijkste prestatie-indicatoren
  • Een intuïtieve nieuwe vaatwasmonitor
  • Praktische rapportages en alarmen
Downloadbare brochures

Uw succes wordt bepaald door tevreden klanten en het beheersen van risico's. Ecolab is toonaangevend in de foodservicesector en biedt diensten en oplossingen die u helpen een eetervaring te creëren die niet snel wordt vergeten. Voor meer informatie over ons Apex-product of foodservicegamma kunt u hieronder de brochure downloaden.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.