Front and Back of House.jpg

Foodserviceprogramma

Onze uitgebreide oplossingen op het gebied van foodservice stellen veiligheid, hygiëne en duurzaamheid voorop. Daarnaast zorgen we via ons eersteklas servicemodel voor naleving van de wet- en regelgeving en helpen we het vertrouwen van uw klanten te vergroten. Met onze Total Cost of Ownership-aanpak bieden wij innovatieve oplossingen met bewezen doeltreffendheid die gericht zijn op het verbeteren van uw gehele bedrijfsvoering.

Zorgen voor een positieve eetervaring

Als mensen uit eten gaan worden hun zintuigen door meer geprikkeld dan alleen het voedsel dat u serveert. Lang voor dat ze iets proeven, hebben uw klanten zich een indruk gevormd via andere zintuigen. Hoe schoon en hygiënisch uw keuken ook is, het uiterlijk en de sfeer van eetruimtes vormen de basis van de ervaring van uw klant. Het is dan ook geen verrassing dat klanten in de foodservicesector hygiëne belangrijker vinden dan voedselkeuze, prijs-kwaliteitsverhouding en de kwaliteit van de service. Met tientallen jaren ervaring in foodservice begrijpt Ecolab hoe belangrijk voedselveiligheid, hygiëne en netheid zijn voor uw restaurantactiviteiten. Wij leveren de hoogwaardige producten, gebruiksvriendelijke systemen, deskundige service en training die nodig zijn om uw hygiëne-uitdagingen effectief en economisch aan te gaan. De toonaangevende, innovatieve en hoogwaardige reinigingsoplossingen en -systemen van Ecolab maken het eenvoudiger om de ervaring te realiseren die uw klanten verwachten en verdienen.


Oplossingen die uw foodservice-activiteiten ondersteunen

Ecolab Apex Blocks
Apex voor machinevaatwas

Bij elke eetervaring mag één ingrediënt nooit worden vergeten: een schone vaat.

KitchenPro
KitchenPro-keukenreinigingsassortiment

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Het handhygiëneprogramma van Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten.


Middelen die uw activiteiten ondersteunen

Ecolab Checklists
Reinigingschecklist

Een solide voedselveiligheidsprogramma is cruciaal voor uw bedrijf. Download de reinigingschecklist van Ecolab voor het vaststellen van een programma voor uw activiteiten.

Food Safety Tips Image
Voedselveiligheidstips

Er komt veel meer kijken bij voedselveiligheid dan alleen handhygiëne. Download de top 10 tips van Ecolab voor het samenstellen van een solide voedselveiligheidsprogramma.

Food Safety Matters Warewashing Article Image
De eetervaring verbeteren

Bij elke eetervaring mag één ingrediënt nooit worden vergeten: schone borden. Lees meer over de belangrijke rol die het spoelkeukenteam speelt in uw voedselveiligheidsprogramma.

Wees voorbereid. Bescherming begint met preventie.

Ecolab (ECL) is een vertrouwde partner op bijna drie miljoen locaties van commerciële klanten en wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image
Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose
Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.

Image of family enjoying a meal
Voedselveiligheid

Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf.

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport
Onze visie op duurzaamheid

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.


Aanverwant nieuws

No related blog articles were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.