Woman using a touchless Nexa hand sanitizer station

Ecolab Nexa handhygiënesysteem

Het Nexa™ handhygiënesysteem creëert een Scientific Clean™ door de combinatie van ultramoderne verbonden doseerapparaten met Ecolab-handhygiëneproducten, van vloeibare en schuimende cosmetische handzeep tot antimicrobiële schuimende zeep en desinfecterende handgel, allemaal vanuit dezelfde eenheid waardoor het wisselen van producten gemakkelijk is. Te kiezen uit handmatig of touch-free.

Scientific Clean - helpt u uw doelen op het gebied van zorg, naleving en kosten te bereiken.

Two Nexa hand hygiene dispensers on a tile wall with an automatic dispensing sensor and manual pump.

Nexa

Nexa™ is ontworpen om eenvoudig, veelzijdig en gemakkelijk in gebruik te zijn. De Nexa-productlijn staat voor efficiëntie én duurzaamheid dankzij de geavanceerde technologie in de dispensers en de vereenvoudigde chemische samenstelling en verpakking. Het innovatieve dispenserontwerp biedt:

  • Energiebesparend touch-free doseerapparaat met minder batterijwisselingen.
  • Antimicrobiële oplossing die continu werkt om de groei van bacteriën te remmen die op de drukhendel kan ontstaan. Glad oppervlak, geen richels of openingen waar vuil of viezigheid in blijft zitten.
  • Verbeterde en uniek ontworpen verpakking en opvouwbare fles neemt tot 99% product weg om productverspilling te verminderen.
  • Gepatenteerde pomp trekt overtollig product terug naar binnen, wat resulteert in minder dure productverstoppingen en minder druppelen, en voorkomen van het risico van uitglijden en vallen.
  • HDPE verpakking kan gemakkelijk gerecycled worden

Meer lezen over Nexa doseerapparaten
Nexa hand hygiene group image of sanitizing stands and stations

Nexa handhygiënestations en -palen

Onze contactloze doseerapparaten bieden flexibele doseer- en etiketopties om goede handhygiëne voor medewerkers en klanten te stimuleren. Desinfectiestations en -palen zijn uitgerust met een touch-free Nexa™-doseerapparaat. Afbeeldingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf zijn ook verkrijgbaar.

Handhygiënechemie en -programma's

Lees meer over chemie en programma's die Ecolab voor uw segment biedt.

Hands being washed in sink with Ecolab branded product.
Faciliteiten
Phase II HHCM Equipment January 2020
Ziekenhuizen
Hands washing in a sink
Food & Beverage Processing | voedsel- en drankverwerking
Boy washing hands.

Snelle-service restaurants