Ecolab Food Safety

Keukenhelden aan het werk

Onze Kitchen Hero-oplossingen en -technologieën bieden door de gecombineerde voordelen van onze oplossingen en diensten meetbare waarde voor specifieke uitdagingen van onze klanten, waaronder arbeidstekorten, stijgende kosten en een sterkere focus op volksgezondheid, veiligheid en duurzaamheid.

Ecolab helpt overal waar het ertoe doet waarde te creëren. eROI, wat staat voor exponentieel rendement op investering, is onze meting van de voordelen en totale waarde die worden geleverd via Ecolab oplossingen en diensten - van het verhogen van productiviteit en prestaties tot het verlagen van operationele kosten verbeteren van efficiëntie, terwijl de doelstellingen in maatschappelijk verantwoord ondernemen worden behaald met een positieve impact in de wereld.

Maak kennis met onze keukenhelden 

Uw partners op gebied van voedselveiligheid en duurzame werkwijzen. Onze video laat zien hoe we u met onze innovatieve oplossingen kunnen helpen geld te besparen, afval te beperken en uw merk te beschermen, Kijk nu en ontdek hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw keuken optimaal presteert.


Maak kennis met onze keukenhelden

Totale waarde geleverd voor uw keuken. Lees hieronder meer over de impact die onze superhelden op uw bedrijf kunnen hebben.

Kitchen Surface Disinfection

Oppervlakdesinfectie

Onze oplossingen bieden uitstekende reinigingsresultaten en snelwerkende desinfectie met een brede doeltreffendheid in 1 stap, waardoor de efficiëntie van medewerkers optimaal wordt benut.

Wist u dat ...
Veel ziekteverwekkers kunnen maandenlang overleven op levenloze oppervlakken zoals metalen, als er geen preventieve ontsmetting plaatsvindt.

Manual Pot and Pan Cleaning

Handafwas

Onze oplossingen bieden een breed werkzaamheidsspectrum waardoor ze de risico's op kruisbesmetting in de handmatige vaatwas- en voedselbereidingsruimten beperken.

Wist u dat ...
34% van de mensen aangeeft dat ze een slechte ervaring hebben gehad toen ze uit eten gingen..1

Kitchen Degreasing

Ontvetten

Onze oplossingen beperken de risico's die doorgaans verbonden zijn aan agressieve ovenreinigers en ontvetters terwijl ze snel in het vet doordringen en het verwijderen.

Wist u dat ...
Compensatie van een verwonding door een chemische reiniger kunnen oplopen tot wel 280-duizend euro.2

Kitchen Floor Cleaning

Vloerreiniging

Onze oplossingen pakken vetaanslag op keukenvloeren aan en verminderen aantoonbaar het risico op uitglijden en vallen, wat de veiligheid van uw personeel ten goede komt.3

Wist u dat ...

75% van het keukenpersoneel in restaurants een werkgerelateerd ongeluk heeft meegemaakt dat werd veroorzaakt door een gladde vloer.4

 


Resultaten in keukenhygiëne verbeteren

Improving Efficiencies

Operationele efficiëntie verbeteren

Studies tonen aan dat KitchenPro Wash 'n Walk de slipweerstand verhoogt, waardoor vloeren veiliger worden5, en dat de 100% spoelvrije formule de waterconsumptie vermindert met 50%6
Minimize food safety and public health risks

Voedselveiligheids- en volksgezondheidsrisico's beperken

Met onze producten voor desinfectie van oppervlakken is er geen spoelwater meer nodig en kunnen de procedures tot wel 6 uur verkort worden7
Sustainable Solutions

Water- en energieverbruik en afval verminderen

De combinatie van superconcentraten, nauwkeurige dosering en unieke verpakking leidt tot het genereren van de maximale hoeveelheid gebruiksklare oplossing, terwijl de hoeveelheid verpakkingsafval wordt verminderd met tot wel 90%.
Restaurant

Foodserviceprogramma

In onze uitgebreide oplossingen voor de foodservice-sector staan veiligheid, hygiëne en duurzaamheid voorop en middels ons superieure servicemodel zorgen wij voor naleving en helpen wij het vertrouwen van uw klanten te stimuleren. Met onze aanpak voor de totale kosten van eigendom bieden wij innovatieve oplossingen die met bewezen doeltreffendheid gericht zijn op het verbeteren van uw gehele bedrijfsvoering en het creëren van een eetervaring die een blijvende indruk achterlaat.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

1 https://www.foodserviceequipmentjournal.com/opinion-dirty-kitchens-are-putting-restaurants-on-the-pathway-to-trouble/

2 legalexpert.co.uk. Conversiepercentages @ 2022

3 Gebaseerd op de oplossing KitchenPro Wash'n Walk

4 Chang HJ, Kim JW, Ju SY, Go ES. Voedingsonderzoek en -praktijk

5 FIGR Forschungs slipweerstandtest voor Ecolab - 2022

6 Vergeleken met een vloerreinigingsproces in 2 stappen

7 Gebaseerd op de formule van KitchenPro Oxy Wipes S die niet afgespoeld hoeft te worden, in tegenstelling tot het gebruikelijke chemische middel dat na het aanbrengen moet worden afgespoeld