Image Smartpower web page

SMARTPOWER™

De schitterende slimme vaatwasoplossing

SMARTPOWER is de complete vaatwasoplossing waarop u kunt vertrouwen en die de zichtbaar schitterende resultaten levert die u nodig heeft en die uw klanten verwachten, in één keer, elke keerHet zijn meer dan alleen reinigingsproducten. Het is een slimmer reinigingsprogramma dat harder werkt door gepatenteerde chemie en innovatieve technologie te combineren met bruikbare prestatiegegevens voor resultaten waarop u kunt vertrouwen. Want als het gaat om het bereiken van de hoogste normen op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne, moet het resultaat toch minstens schitterend zijn.

 
Image Smartpower web page

Wat maakt SMARTPOWER™ zo slim en effectief?  

Van nauwkeurige dosering tot rapportage van gebruiksgegevens en geautomatiseerde meldingen, alles aan SMARTPOWER™ is ontworpen om uw vaatwaswerkzaamheden te vereenvoudigen, waardoor de prestaties en kosten bij elke afwas worden geoptimaliseerd. 

  • Schitterend gestroomlijnd
    Van de reinigingschemie in vaste vorm tot de nauwkeurige dosering, alles aan SMARTPOWER™ is ontworpen om uw activiteiten te vereenvoudigen.
  • Schitterend compleet
    Bord na bord en dag na dag creëren de slimme technologie, krachtige chemie en de toegewijde ondersteuning ter plaatse achter SMARTPOWER™ een complete vaatwasoplossing waarop u van begin tot eind kunt vertrouwen.
  • Schitterend zichtbaar
    De datagestuurde inzichten die u van SMARTPOWER™ krijgt stellen u in staat weloverwogen beslissingen te nemen en operationele verstoringen te verminderen.


SMARTPOWER™: vaatwasserproducten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.


SMARTPOWER™: handmatige vaatwasproducten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.


Schitterend betrouwbaar

SMARTPOWER™ gaat verder dan schitterend schoon om de totale waarde van uw activiteiten te verhogen.

eROI Greenhouse gas emissions Icon

Lucht

tot

70%
verlaging van de CO2-uitstoot door vervoer

eROI Water Icon

Water

tot

10%
verlaging van waterverbruik

eROI Waste Icon

Afval

tot

99%
vermindering van verpakkingsafval

Glass with no rinse additive has spots, but glass with Ecolab rinse additive has no spots and is visibly clean

Wat is een spoelmiddel en moet mijn restaurant er een gebruiken?

De voordelen van het gebruik van een spoelmiddel in uw vaatwasproces.


Gerelateerde vaatwasproducten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden

Young girl sneezing into a facial tissue

Bescherming tegen seizoensvirussen

Volksgezondheid en zakelijk succes gaan hand in hand Houd uw mensen en bedrijf gezond tijdens het verkoudheids- en griepseizoen met deskundige middelen, oplossingen en geregistreerde producten die bewezen effectief zijn tegen verkoudheid, griep, SARS-CoV-2 en Norovirus.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Ondersteund door service van wereldklasse

Van service op locatie, verkoop- en trainingsondersteuning tot hulp op afstand en 24/7 training van medewerkers op aanvraag is ons serviceteam er waar en wanneer u het nodig heeft.