Front of House waitstaff standing in restaurant entranceway holding a tablet and smiling.

Aanbod voor dark kitchens en virtuele restaurants

Verschillende factoren hebben de afgelopen jaren de foodservice-omgeving veranderd, waaronder de toenemende digitalisering, de pandemie en ook de duurzamere levensstijl van klanten. Allemaal hebben ze bijgedragen aan een versnelling van de evolutie van de restaurantsector. Nieuwe bedrijfsmodellen zoals dark kitchens met meerdere virtuele restaurants onder één dak helpen bedrijven te voldoen aan de hedendaagse verwachtingen van de klant. Onze uitgebreide oplossingen voor dark kitchens combineren toonaangevende producten en bewezen expertise om deze nieuwe bedrijven schone ruimtes, blije gasten, reputatiebescherming en geoptimaliseerde activiteiten te bieden.

Support voor uw dark kitchen
en virtuele restaurant

Wij weten dat exploitanten van virtuele restaurants en virtuele keukens nog met veel echte uitdagingen worden geconfronteerd, vooral op het gebied van reiniging, desinfectie en voedselveiligheid. Onze oplossingen voor dark kitchens en virtuele restaurants bieden innovatieve, gerichte, best-in-class producten en vereenvoudigde procedures die zorgen voor consistente prestaties en vertrouwen.

  • Verzegelde verpakkingen en vertrouwde oplossingen voor voedselveiligheid 
  • Innovatieve chemische middelen die lastige vetvlekken snel verwijderen 
  • Wateroplossingen voor verbeterde voedsel- en drankkwaliteit  
  • Inzichten van het Amerikaanse ministerie van gezondheid en keuken-/leveringsaudits ter bevordering van de kwaliteitsborging 
  • Oplossingen die effectief zijn tegen virussen
  • Digitale innovaties die consistente, schone praktijken mogelijk maken  
  • Geoptimaliseerde activiteiten ter ondersteuning van hoge fluctuaties in bestellingen met innovatieve, efficiënte keukenhygiëne  
  • Best-in-class procedures, middelen en praktijken voor dark kitchens 
  • Duurzame programma's die water- en energieverbruik verminderen

Schenk uw dark kitchen-huurders het vertrouwen van weten dat uw faciliteit wordt ondersteund door de wetenschap en expertise van Ecolab.

 

Ghost and Virtual Kitchen Customer Brochure

Oplossingen die u helpen efficiëntie, consistentie en winstgevendheid te realiseren in uw faciliteit voor dark kitchens en virtuele restuarants. 

Wij bieden een uitgebreide reeks oplossingen die ervoor zorgen dat alle onderdelen van uw bedrijf schoon zijn en efficiënt werken, van vloeren tot borden, handverzorging en nog veel meer. Wij helpen u bij alle uitvoeringswerkzaamheden.

Restaurant

Foodserviceprogramma

In onze uitgebreide oplossingen voor de foodservice-sector staan veiligheid, hygiëne en duurzaamheid voorop en middels ons superieure servicemodel zorgen wij voor naleving en helpen wij het vertrouwen van uw klanten te stimuleren. Met onze totale-bedrijfskostenaanpak bieden wij innovatieve oplossingen met een bewezen doeltreffendheid, gericht op het verbeteren van uw gehele bedrijfsvoering en het creëren van een eetervaring die een blijvende indruk achterlaat.

restaurant server working on a tablet in the front of house

Webinars over voedselveiligheid en volksgezondheid

Wilt u meer weten over microbiële risico's voor uw klantgerichte activiteiten, de implicaties van veranderingen in de regelgeving, of misschien een diepere duik nemen in de dagelijkse aspecten van voedselveiligheid en volksgezondheid? De webinars van Ecolab over voedselveiligheid en volksgezondheid zijn gratis internetpresentaties die ingaan op deze onderwerpen en meer. In de webinars komen experts uit de voedselbranche, academici, deskundigen op gebied van regelgeving en culinaire experts aan het woord.

Food Safety Expert Talking to a Front of House Employee inside a Restaurant.

Expertise in voedselveiligheid waarop u kunt vertrouwen

Ons team voedselveiligheidsexperts staat klaar om ongeëvenaarde, op wetenschap gebaseerde begeleiding, expertise en service te bieden. Voor alles uiteenlopend van technisch advies en training tot onderzoek en ontwikkeling heeft u rechtstreeks toegang tot een volledig netwerk van door Ecolab geboden ondersteuning, diensten en expertise.

Japanese Food in Takeaway Containers Sitting on a Table

COVID-19-informatie voor dark kitchens

De COVID-19-pandemie heeft een enorme impact gehad op hoe mensen wonen en denken, ook op de manier waarop ze hun eten halen. Ecolab kan uw restaurant helpen door dit nieuwe landschap te navigeren en de bijbehorende uitdagingen te overwinnen om een schone bedrijfsvoering te garanderen die uw medewerkers en huurders vertrouwen geeft.


Aanbod voor dark kitchens

Ecolab Apex Blocks

Apex: machinale vaatwas

Optimaliseer uw dark kitchen-activiteiten en zorg dat uw medewerkers zich veilig voelen met ons uitgebreide foodservice-vaatwasprogramma.

KitchenPro

KitchenPro: reiniging van keukenoppervlakken

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Nexa: handhygiëne

Handen wassen is een van de eerste verdedigingslinies bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgedragen ziekteverwekkers.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.