Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI - Pouch Wipes

Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI – Pouch Wipes

Oplossing met laag residu voor proactieve sporicide-bestrijding in cleanrooms.

Betrouwbare steriele sporicide-desinfectieoplossing, ontworpen voor het beheersen van de meeste risico's op besmetting, inclusief bacteriële sporen, voor kleine oppervlakken in gecontroleerde ruimtes. De efficiënte gebruiksklare, steriele doekjes in een zakje die weinig fijnstof afgeven, zijn ze geïmpregneerd met Klercidal™ Sporicidal Low Residue Peroxide en gemengd met gedeïoniseerd water (DI).

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Consistente werkzaamheid

Speciaal ontworpen voor gebruik in cleanrooms en andere gecontroleerde ruimtes waar een product met weinig residu vereist is.

Een steriele waterstofperoxide-oplossing gemengd met DI met weinig residuen en endotoxinen. Het product is een steriel gebruiksklaar rotatiesporicide met zeer lage residuen voor kleine en grote oppervlakken.

Icon with a checkmark in the center

Laag residu, na gebruik niet spoelen

De formule met een laag residu maakt een zeer efficiënte ontsmetting mogelijk zonder dat achteraf afvegen met alcohol of water nodig is, wat leidt tot stroomlijning van reinigings- en desinfectieprotocollen.

Hand wiping icon

Gebruiksklare doekjes in een zakje

Geïmpregneerde doekjes in een zakje, ideaal voor het stroomlijnen van regelgeving-conforme reinigingsprotocollen voor grotere oppervlakken in de cleanroom.

Shield with a check mark icon

Hoogwaardig substraat

Hoogwaardige polyestercellulose dweildoekjes zijn steriele, gebruiksklare, desinfecterende uit de verpakking te trekken dweildoekjes voor dagelijks gebruik op grote oppervlakken.

Three diamond shapes icon

Sterilisatie met cleanroom-kwaliteit

De biocide mix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en verpakt in een klasse B cleanroom. Ondersteund met certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch.

Verkoopeenheid Eenheidsmaat Toepassing
20 verpakkingen met 15 doekjes 200 x 200 mm
Voor gebruik op grote en kleine harde oppervlakken, ook voor materiaaloverdrachten.

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide dweildoekjes, Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide doekjes in een zakje met steriel water en Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide RTU.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden