Biocide wipes photo

Klerwipe™ biocide pouch- en dweildoekjes voor cleanrooms

Ecolab levert geïmpregneerde biocide doekjes in pouch- en dweiluitvoering. Klerwipes™ zijn sterk absorberend, waardoor oppervlakken snel gedesinfecteerd kunnen worden. Ook blijven ze vochtig tijdens gebruik, zodat de biociden consistent worden afgegeven over het gehele behandelde oppervlak.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Life Sciences Pharma Brochure

Uw specifieke cleanroombehoeften bepalen met onze totaaloplossingen

Ons speciale Life Sciences-team is ervaren, goed opgeleid en weet zich gesteund door het volledige gamma van de wereldleider in desinfectie. Ze kunnen u daarom complete reinigings- en desinfectieprogramma's leveren.

Biocide pouch- en dweildoekjes voor cleanrooms

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden