Klercide™ Low Residue Peroxide – Blended with DI

Klercide™ Low Residue Peroxide – Blended with DI

Oplossing met laag residu voor proactieve sporicide-bestrijding in cleanrooms.

Betrouwbare steriele sporicide-desinfectieoplossing voor oppervlakken, ontworpen om de meeste risico's op besmetting, waaronder bacteriële sporen, te beheersen. Met de efficiëntie van een eenvoudige gepatenteerde spuitfles met trekker en de steriele zekerheid van het gepatenteerde systeem, het SteriShield™ Deilvery System. Ook verkrijgbaar in flessen van 5 liter met dop

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Consistente werkzaamheid

Speciaal ontworpen voor gebruik in cleanrooms en andere gecontroleerde ruimtes waar een product met weinig residu vereist is. Een steriele waterstofperoxide-oplossing gemengd met gedeïoniseerd water met weinig residuen en endotoxinen. Verkrijgbaar in een trekker-spuitfles van 1 L en een container met dop van 5 L. Het product is een steriel gebruiksklaar rotatiesporicide met zeer lage residuen voor kleine en grote oppervlakken.  

 
Shield with a check mark icon

Laag residu, na gebruik niet spoelen

De formule met een laag residu maakt een zeer efficiënte ontsmetting mogelijk zonder dat achteraf afvegen met alcohol of water nodig is, wat leidt tot stroomlijning van reinigings- en desinfectieprotocollen.

Three diamond shapes icon

Steriel overdrachtssysteem

Het trekker-sprayformaat is voorzien van het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS), dat de steriliteit van de inhoud van de fles garandeert door een volledige afdichting te vormen die voorkomt dat er lucht (en daarmee microbiële of chemische verontreinigingen) in de fles wordt teruggezogen.

Open box icon

Gebruiksklare formaten

De handige en efficiënte trekker-spuitfles is klaar voor gebruik en ontworpen om de tijd en kosten van reguliere reinigings- en residuverwijderingsprotocollen te verminderen.

Icon representing promoting

Steriele productie van cleanroomkwaliteit

De biocidemix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en dubbel geseald in een klasse B-cleanroom. Ondersteund met certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch.

Verkoopeenheid Toepassing
  • 6 spuitflessen met trekker x 1 L
  • 4 flessen met dop x 5 L
Voor gebruik op vloeren, muren en harde oppervlakken en voor overdrachtsdesinfectie

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klerwipe™ Low Residue Peroxide doekjes in een zakje en dweildoekjes.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden