Klerwipe™ Sterile Low Residue Quat Pouch Wipe

Klerwipe™ Low Residue Quat – Pouch Wipes

De oplossing met laag residu voor snelle gecontroleerde ontsmetting.

Steriele, dikke, voorgewassen, 100% polyester doekjes geïmpregneerd met een quaternaire ammoniumverbinding met zeer weinig residu en ultrasoon geseald. Een steriel gebruiksklaar desinfecterend doekje voor dagelijks gebruik op kleine oppervlakken dat weinig residuen achterlaat.

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Quat-formule met minimaal residu:

Het actieve quaternaire ammoniummolecuul is effectief bij lage concentraties, met aanzienlijk minder residuaccumulatie dan andere biociden, met niet-corrosieve materiaalcompatibiliteit voor gebruik in de meeste cleanroomtoepassingen.

Shield with a check mark icon

Effectief en gebruikersvriendelijk

Gemakkelijk te gebruiken, beperkt overdadig spuiten en zorgt voor een consistente en gecontroleerde toepassing - waardoor er minimale resten achterblijven en het ideaal is voor dagelijks gebruik in hoogwaardige cleanrooms.

Icon with a checkmark in the center

Hoogwaardig substraat en veilig in gebruik

Steriele, voorgewassen 100% polyester doekjes in een zakje, geïmpregneerd met een quaternaire ammoniumverbinding met zeer weinig residu, waardoor er een vermindering van het risico op inademing is in met name krappe werkruimtes.

Open box icon

Handige verpakking

Gebruiksklare doekjes in kleine, hersluitbare zakjes. Dubbel geseald om de overbrenging naar hoogwaardige gebieden te stroomlijnen, met Kleartear™ voor eenvoudig openen met gehandschoende handen.

 
Icon representing promoting

Sterilisatie met cleanroom-kwaliteit

Doekjes zijn geïmpregneerd met Klercide™ Low Residue Quat. De biocidemix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en dubbel geseald in een klasse B-cleanroom.

Ondersteund met certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch.

Verkoopeenheid Eenheidsmaat Toepassing
20 verpakkingen met 10 doekjes 200 x 200 mm
Voor gebruik op vloeren, muren en harde oppervlakken

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klercide™ Low Residue Quat RTU, Klercide™ Low Residue Quat Concentrate, Klercide™ Low Residue Quat Metered Dose en Unit Dose Concentrates, en Klerwipe™ Low Residue Quat dweildoekjes.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden