Klerwipe™ Sporicidal Enhanced Peroxide - Pouch Wipes

Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide-doekjes in een zakje - vermengd met gedeïoniseerd water

Unieke sporicidale werkzaamheid met verbeterde veiligheid in gebruiksklare geïmpregneerde doekjes in een zakje voor kleine oppervlakken.

Steriele doekjes van polyestercellulose, geïmpregneerd met Ecolabs unieke BPR-goedgekeurde verbeterde mengsel van 1,5% waterstofperoxide met gedeïoniseerd water (DI), een gepatenteerde formule met bewezen desinfectieprestaties, verhoogde veiligheid en uitstekende materiaalcompatibiliteit en gebruikersacceptatie.

Belangrijkste productspecificaties

Hand wiping icon

Gebruiksklaar

Stofarme doekjes met lage oppervlaktespanningseigenschappen zorgen voor een optimale verspreiding van het desinfectiemiddel voor eenvoudige toepassing met kwantiteitscontrole in kleine ruimtes.

Icon with a checkmark in the center

De veiligere sporicide

Veilig voor het milieu - met een unieke biologisch afbreekbare formule; veilig voor operators - geen speciale PBM-vereisten en geen gevarentekens; veilig voor oppervlakken - uitstekende materiaalcompatibiliteit met een breed scala aan oppervlakken die gebruikelijk zijn in cleanrooms.

Shield with a check mark icon

Gebruiksgemak met door BPR-goedgekeurde werkzaamheid

Met beter oppervlaktecontact dankzij de aan de formule toegvoegde oppervlakteactieve stof die het gebruiksgemak verbetert en tegelijkertijd efficiënt is tegen schimmels, mycobacteriën, gisten, virussen en bacteriesporen, met weinig geur.

Icon representing promoting

Sterilisatie met cleanroom-kwaliteit

Doekjes worden vervaardigd met Klercide™ sporicide verrijkte peroxide. De biocide mix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming en verpakt in een klasse B cleanroom. 

In cleanroom verpakt en dubbel geseald, met certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch.

Verkoopeenheid Eenheidsmaat Toepassing

20 verpakkingen van 15 doekjes in een zakje

200 x 200 mm
Voor gebruik op grote en kleine harde oppervlakken, ook voor materiaaloverdracht

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide RTU en Sporicidal Enhanced Peroxide dweildoekjes.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden