Stock photo of empty hotel or office lobby

Horecaprogramma

Een schoon hotel is een succesvol hotel

Ecolab begrijpt dat hygiëne en frisheid cruciaal zijn voor uw succes. Hygiëne en frisheid beïnvloeden de beleving en perceptie van uw klanten, hun loyaliteit en wat ze hun familie en vrienden vertellen. Daarom is het belangrijk altijd een schone, frisse eerste indruk te creëren in alle delen van uw hotel om de klanttevredenheid te verbeteren. 

Zorgen voor een positieve gastervaring

Volgens rapporten kan één negatieve online beoordeling een hotel meer dan 30 klanten kosten en 90% van de reizigers vermijdt hotels die worden aangeduid met 'vies'! 

Het is daarom geen wonder dat hygiëne en netheid een cruciale rol spelen in het vergroten van de gasttevredenheid en uiteindelijk het succes van uw onderneming. Maar groeiende concurrentiedruk en toenemende eisen op het gebied van kwaliteit en service zorgen ervoor dat de huishoudelijke medewerkers voor meer uitdagingen staan als ze de klanttevredenheid willen verhogen. Daarom biedt Ecolab uitgebreide oplossingen voor alle cruciale delen van uw hotel, waar veiligheid, efficiëntie en klanttevredenheid ertoe doen. Elk programma wordt ondersteund door speciale servicespecialisten die bekend zijn met wat het runnen van een hotel inhoudt. Ecolab biedt uitgebreide klant- en technische ondersteuning en innoveert continu om de best mogelijke resultaten te garanderen.

 


Oplossingen die uw horeca-activiteiten ondersteunen

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range
Oasis Pro - assortiment van huishoudelijke producten

Speciaal samengesteld om te zorgen dat u over de juiste producten, reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen beschikt voor elke taak.

550x310_GroupB
Aquanomic-wasprogramma

Geconcentreerde wasmiddelen in vaste vorm afgegeven via een gesloten lussysteem voor een veilige werkwijze.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Het handhygiëneprogramma van Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten.

KitchenPro
KitchenPro-keukenreinigingsassortiment

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

550x3310_Apex
Apex voor machinevaatwas

Het Apex-vaatwasprogramma van Ecolab biedt foodservicebedrijven maximale controle.

Electrostatic Spraying 101 Overview
Elektrostatisch sprayprogramma
Ecolab biedt desinfectieoplossingen en -apparatuur die u helpen bacteriën en virussen te vernietigen of onherroepelijk te deactiveren.


Middelen die uw activiteiten ondersteunen

Ecolab Lodging Brochure
Brochure voor accommodaties

Download onze brochure voor accommodaties voor meer informatie over ons huishoudelijke programma en hoe het zorgt voor betere en consistente resultaten, zodat u verzekerd bent van een schone, veilige en aangename omgeving.

Image of Ecolab's Hand Hygiene Brochure
Brochure over handen wassen
Een degelijk beleid rond handhygiëne kan uw instelling of onderneming helpen de verspreiding van ziekten te voorkomen. Zo draagt het bij aan een gezonde en productieve omgeving voor zowel uw medewerkers als uw bezoekers.
FRS Covid page image
Bronnenportal COVID

Bronnen, links en voorgestelde bestpracties in reactie op het coronavirus en het veilig en efficiënt heropenen van uw bedrijf.

sustainability
Onze samenwerking met Green Key

Iedere dag werkt Ecolab overal ter wereld samen met klanten om meer te doen met minder. Dit door innovatieve oplossingen te gebruiken die de bedrijfsresultaten verbeteren en tegelijkertijd cruciale hulpbronnen beschermen. Onze samenwerking met Green Key stimuleert het gebruik van duurzame oplossingen in hotels en restaurants in Europa om te voldoen aan klantverwachtingen en de Green Key-certificering te behalen en behouden.

Wees voorbereid. Bescherming begint met preventie.

Ecolab (ECL) is een vertrouwde partner op bijna drie miljoen locaties van commerciële klanten en wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image
Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose
Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.

Image of family enjoying a meal
Voedselveiligheid

Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf.

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport
Onze visie op duurzaamheid

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.


Aanverwant nieuws

No related blog articles were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.