Door het samenbrengen van technische expertise, digitale oplossingen en schoonmaakchemie wordt voldaan aan de eisen van fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten

Iedere dag staat u gestelt voor de lastigste reinigingsobstakels: ingrediënten die geweldige producten maken voor uw klanten maar uitdagingen creëren voor uw productieapparatuur. In de loop van de tijd heeft u wellicht reiningsopties gevonden die werken, maar voldoen ze ook echt aan uw verwachtingen? 

Moet u reinigingsprocessen meerdere keren uitvoeren om uiteindelijk een acceptabel schoon resultaat te behalen? Moet u constant reinigingsoplossingen zoeken voor uw nieuwe productsamenstellingen? Leggen reinigingsproducten beslag op tijd die aan het produceren van producten besteed had kunnen worden?Met andere woorden, voelt het alsof u gewoon de
perfecte match nog niet hebt gevonden? Het is tijd dat dat verandert.

Met Ecolab Life Sciences wordt uw apparatuur schoon - in één keer en elke keer. Onze technische experts en het Research and Development team werken met u samen om ervoor te zorgen dat u de beste reinigingsoplossing krijgt die is geoptimaliseerd voor uw specifieke vervuilingen, productsamenstellingen en productieapparatuur. Dit is hoe we dat doen:

Icon for perfect match page

CIP/COP reinigingsmiddelen zijn ontworpen voor uitdagingen op het gebied van persoonlijke verzorging en cosmetica

De ingrediënten die u gebruikt zjin uniek voor de persoonlijke verzorgingssector. De meeste reiningsproducten worden echter niet ontwikkeld, samengesteld of getest voor dit soort complexe ingrediënten. In tegenstelling tot algemene producten die ontwikkeld worden als een 'one size fits all', heeft Ecolab Life Sciences een assortiment reinigings- en desinfectieproducten ontwikkeld speciaal voor de persoonlijke verzorgings- en de cosmetica-industrie en hun uitdagingen. 

Icon for perfect match page

Onderzoeks- en ontwikkelingslabs die uw productsamenstellingen matchen met de juiste reinigingsoplossingen

Elk ingrediënt en elke samenstelling die u gebruikt, vereist een unieke reinigingsoplossing. Wanneer u samenwerkt met Ecolab Life Sciences, test en bestudeert ons Research and Development team uw productsamenstelling grondig, op uw oppervlakken, om er zeker van te zijn dat de reinigingsoplossing die wij aanbevelen volledig effectief is bij de optimale verdunning en toepassing. 

Icon for perfect match page

Technische experts op locatie die de perfecte match vinden tussen reiniging en efficiëntie

Ons doel is u van meer te voorzien dan alleen schone apparatuur. Onze technische teams werken met u samen op uw locatie om uw activiteiten te bestuderen en aanbevelingen te doen om het reinigen van uw fabriek te optimaliseren. Vervolgens helpen wij u de perfecte mix van chemische producten te implementeren met de meest efficiënte procedures om u mogelijk reinigingstijd, arbeid, en middelen zoals energie, water en chemicaliën te helpen besparen.

Bekijk een voorbeeld van wat een klant ontvangt wanneer die werkt met Ecolab om de werkprocessen te optimaliseren:

Ecolab Life Sciences digitally enhanced cleaning and validation.

CLEEN: Digitaal verbeterde reiniging en validatie

Het CLEEN-platform elimineert de afhankelijkheid die er is bij papierwerk en biedt in de hele productieleveringsketen de baanbrekende voordelen van digitale oplossingen, gespecialiseerd in reinigingsvalidatie en SOP-naleving.

 

Kom meer te weten over hoe we samenwerken met onze klanten aan het vinden van de perfecte reinigingsoplossing waarmee de reinigingstijd korter, de efficiëntie beter en de kostendruk lager wordt.

 

Bekijk hoe u de cijfers verbetert, risico vermindert en parameters monitort met CLEEN van Ecolab.

 


Succesverhalen van klanten

Klanten over de hele wereld hebben schoonmaaktijd, arbeid, middelen en geld bespaard door samen met Ecolab hun reinigingsuitdagingen op te lossen. Bekijk hun verhalen hieronder:

Lipstick containers

Oplosmiddelen volledig vervangen door reinigingsproducten

Jar of cosmetic cream in a personal care and cosmetics manufacturing plant

Leider in dermatologische cosmetica verlaagt reinigingskosten

Tube of black mascara

Technisch team bespaart cosmeticabedrijf bijna € 750k

Ecolab technician at a plant talking with a client

Maxi Plonge van Ecolab verhoogt winstgevendheid

Icon for perfect match page

Klaar om de perfecte match te vinden?

Neem contact op met Ecolab om te bespreken hoe we samen nieuwe strategieën kunnen ontdekken voor uw activiteiten.

Life Sciences perfecte match-formulier

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.