Speciale adviesexpertise en wetenschappelijk onderbouwde begeleiding

Ecolab combineert onze speciale adviesdienst met onze ongeëvenaarde R&D-mogelijkheden om u te helpen bij het vinden van krachtige manieren om uw systemen te optimaliseren - naast eenvoudige manieren die 'quick wins' mogelijk maken in uw activiteiten.

Het proces in vier stappen:
Onsite Evaluation

1) Evaluatie op locatie

De aan u toegewezen experts van Ecolab bezoeken uw locatie om de huidige processen en protocollen voor CIP en COP te evalueren.

Identifying Objectives

2) Doelstellingen bepalen

Na de status quo te hebben beoordeeld, stellen de experts van Ecolab samen met u de uitdaging, de kans of het doel vast.

Lab Performance Testing

3) Prestatietests in het lab

Als de doelstellingen zijn vastgesteld, gaan de experts in het R&D-lab van Ecolab aan het werk. De experts evalueren de resultaten nauwkeurig om de ideale reinigingsproducten en -processen te bepalen voor het behalen van uw doelstellingen.

Comprehensive Report & Recommendations

4) Uitgebreid rapport en aanbevelingen

Als de tests in het lab zijn afgerond, bestudeert uw eigen Ecolab-team het uitgebreide rapport met alle tests en testparameters, inclusief de foto's van testresultaten met de bevindingen en implementatieaanbevelingen.


Het verschil van Ecolab

2 female Ecolab lab technicians looking at a vile of blue fluid

Portfolio met gerichte oplossingen

R&D-experts van Ecolab behoren tot de beste ter wereld, maar zelfs het beste laboratorium kan lastige vuiluitdagingen niet oplossen zonder de juiste chemische producten. Ecolab voorziet u van chemische producten die zijn ontwikkeld in ons R&D-lab om het meest voorkomende en lastigste vuil aan te pakken in omgevingen waar persoonlijke verzorgingsproducten worden geproduceerd.

Vakkundige ondersteuning voor het implementeren van laboratoriumresultaten

Uit het werk in ons R&D-lab komt een uitgebreid rapport voort over wat er werd gedaan, wat de bevinden waren en wat we voor uw situatie aanbevelen. Maar we gaan verder. We helpen u ervoor te zorgen dat u de laboratoriumresultaten kunt repoduceren in uw eigen productieomgeving. Het speciale team van experts helpt u bij het navigeren door de apparatuur-, techniek- en procesimplementatie-uitdagingen van het vertalen en opschalen van labresultaten naar uw eigen fabrieksapparatuur en -processen, zodat u elke keer dat u de door ons aanbevolen producten en protocollen gebruikt, kunt vertrouwen op het resultaat.

Proactieve, continue optimalisatiesupport

Verandering is een voortdurend proces - en er komen steeds nieuwe reinigingsuitdagingen bij. We zorgen ervoor dat we uw bedrijf zo goed kennen dat we weten wat de nieuwe wijzigingen, uitdagingen en behoeften zijn. Wij nemen u de last van het optimaliseren uit handen. Optimalisatiemogelijkheden worden door ons proactief vastgesteld en opgevolgd, zodat u zich kunt richten op het runnen van de productieactiviteiten.