Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment

Desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms

Maak een keuze uit een assortiment desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms die ontwikkeld zijn voor wisselend gebruik om microbiële besmetting, waaronder bacteriële sporen, in kritieke aseptische cleanroom-productiegebieden effectief te beheersen.

Het assortiment stelt u in staat om het juiste wisselende programma te kiezen voor de desinfectie of ontsmetting van cleanrooms om te voldoen aan de behoeften van uw gebouw, waarbij rekening wordt gehouden met factoren als werkzaamheid, residubeheersing, gezondheid en veiligheid.

Ecolab Cleanroom Brochure

Uitgebreide contamination control

Ecolab levert een uitgebreid portfolio van end-to-end reinigings- en desinfectieoplossingen, waaronder desinfectieproducten, sporiciden en biociden voor cleanrooms, die zijn afgestemd op uw specifieke toepassingen en doelstellingen. Bekijk onze complete cleanroom-catalogus of ga naar onze pagina over het cleanroom-programma.

Klercide™ Cleanroom Quat

Uitgelicht product:

Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolab heeft een innovatief biocideproduct voor cleanrooms dat is afgestemd op wereldwijde regelgevingsnormen om zowel de naleving op lange termijn als de operationele efficiëntie te verbeteren. Ecolab Klercide™ Cleanroom Quat is een biocide van de volgende generatie met quaternaire ammoniumverbinding. In tegenstelling tot de traditionele quaternaire ammoniumverbindingen laat de lage concentratie in Klercide Cleanroom Quat minimale resten achter op de oppervlakken, wat helpt bij de reiniging en tegelijkertijd de behoefte aan routinespoeling vermindert. 

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Bekijk ons assortiment steriele pouch- en dweildoekjes voor cleanrooms