Worker with hose in Cannabis Facility

Productie en reiniging in de cannabissector:

een uitgebreide aanpak

De snel groeiende markt voor cannabisproducten biedt enorme kansen en aanzienlijke operationele uitdagingen voor bedrijven in het hele spectrum, van de zaden tot de verkoop. Als gevestigde leider is Ecolab Life Sciences uw vertrouwde partner in het leveren van uitgebreide contamination control, inclusief reiniging en desinfectie van kweekruimtes en desinfectie van faciliteiten voor de kweek, verwerking en productie van cannabis.

Consistently safe and high-quality product

Veiligheid en kwaliteit van cannabis

Lever een consistent veilig en hoogwaardig product, ook als u uitbreidt om aan de snel groeiende vraag te voldoen. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor reiniging en contamination control binnen de cannabisproductie. Oplossingen die zijn onderzocht in zowel rigoureuze productieprocessen met hoge volumes als in cleanroomomgevingen met hoge risico's.
Deep experience with the regulatory agencies governing the personal care product manufacturing industry

Naleving van de regelgeving

Maak gebruik van onze uitgebreide ervaring met de regelgevende instanties die de productie van producten voor persoonlijke verzorging beheren. Zo kunt u een uitgebreid, op goede praktijkvoorbeelden gebaseerd reinigings- en ontsmettingsprogramma voor cannabiskweekruimtes opzetten dat aan de regels voldoet en blijft u de snel veranderende normen een stap voor.
Life Sciences Operational Excellence in Cannabinoid Processing

Operationeel uitmuntend

Bevorder de prestaties, efficiëntie, kosteneffectiviteit en wendbaarheid binnen uw cannabinoïdeverwerking. Maak gebruik van onze uitgebreide ervaring met productie van producten voor persoonlijke verzorging om oplossingen en inzichten te leveren die kritieke KPI's, inclusief doorvoer, uitvaltijd en productietijd, beschermen en verbeteren.
Brochure cover for Cleaning and contamination control for the cannabis market

Een oplossing voor uw kritieke reinigingsuitdagingen bij de productie van cannabis

Elke zone van uw cannabis- en kweekruimte vraagt om speciale overwegingen en oplossingen voor reiniging. De beproefde producten van Ecolab voor kleinschalige tot grootschalige activiteiten voldoen aan de strengste normen, waaronder cGMp en EU GMP, die rechtstreeks inspelen op de unieke uitdagingen en risico's van residu en hars van cannabinoïden. Ze helpen om een gevalideerde, schone werking van uw bedrijfsactiviteiten te garanderen die aan alle regels voldoet.

Uitgebreide portfolio reinigings- en desinfectiemiddelen voor cannabis

Onze geavanceerde chemische kennis en toonaangevende expertise - met inbegrip van innovatieve desinfectieproducten voor cannabisfaciliteiten en protocollen om de specifieke residuen, harsen en risico's van de verwerking van cannabinoïden aan te pakken - helpen organisaties om hun kwaliteit consistent te houden en de veiligheid van hun producten te garanderen. Tegelijkertijd leveren ze ook de operationele flexibiliteit die nodig is om mogelijkheden voor snelle groei te benutten.
Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor

Bioquell™ waterstof­peroxide­damp

Het proces met waterstofperoxidedamp zorgt snel en efficiënt voor een residuvrije ontsmetting. Systemen zijn geregistreerd bij EPA en bieden consistente, GMP-conforme 6-logreductie voor uw apparatuur en ruimtes.

COSA CIP Alkaline Cleaning Agents

COSA™ CIP:
90, 92, 94 en 96

Alkalische reinigingsmiddelen die ontworpen zijn om veelvoorkomende resten zoals oliën, vetten, eiwitten en ander organisch materiaal te verwijderen.

COSA CIP Stable, Neutral pH Foam Cleaner

COSA™ Foam 40

Neutraal product voor manuele reiniging dat zorgt voor een stabiele schuimvorming of dat kan worden gebruikt als schuimadditief met COSA CIP-schoonmaakmiddelen (clean in place).

_

COSA Oxonia Active Sanitizer and Disinfectant

COSA™ Oxonia Active

Reinigingsmiddel en desinfectiemiddel voor micro-organismen in het milieu dat bij het EPA geregistreerd is en door OMRI gecertificeerd.

Klercide and Klerwipe 70/30 IPA / Neutral Detergent

Klercide™ en Klerwipe™ 70/30 IPA / neutraal schoonmaakproduct

Gebruiksklare sprays en geïmpregneerde doekjes voor doeltreffende reiniging en oppervlaktedesinfectie.

DrySan Duo and Eco-Wipe Duo No-Rinse Cleaners and Sanitizers

DrySan™ Duo
Eco-Wipe™ Duo

Sneldrogende, bij het EPA geregistreerde reinigingsmiddelen die niet gespoeld hoeven te worden, voor omgevingen met een lage vochtigheidsgraad. Beschikbaar als vloeibare spray of als doekje.

Zorg voor kwaliteit en veiligheid bij de kweek, verwerking en productie van cannabis.

Contacteer een Ecolab Life Sciences-expert om u te helpen bij de naleving van de regelgeving en de kwaliteit en veiligheid van uw activiteiten.

Aanvraag adviesgesprek met Life Sciences-expert

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.