Klercide Sterile Alcohol Wipes being used

Klercide™ - Steriele alcohol voor cleanrooms

Het assortiment Ecolab Klercide™ Sterile Alcohols voor cleanrooms bestaat uit een uitgebreid assortiment veelzijdige, gebruiksklare opties die ideaal zijn voor gebruik in een aantal specifieke ruimtes en toepassingen, zoals doorgeefluiken, residuverwijdering en het desinfecteren van kleine en grote oppervlakken.
Life Sciences Pharma Brochure

Uw specifieke cleanroombehoeften bepalen met onze totaaloplossingen

Ons speciale Life Sciences-team is ervaren, goed opgeleid en weet zich gesteund door het volledige gamma van de wereldleider in desinfectie. Ze kunnen u daarom complete reinigings- en desinfectieprogramma's leveren.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Gebruiksklare steriele en gefilterde alcoholproducten voor cleanrooms

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden