Green Bubbles from Alkaline Cleaner

COSA™ Alkaline Cleaners voor farmaceutische toepassingen

Ecolab COSA™ Alkaline Cleaners voor de farmaceutische industrie zijn specifiek ontwikkeld voor het verwijderen van residuen die veel voorkomen in CIP-toepassingen, zoals oliën, vetten, eiwitten en andere organische materialen. Voor pigmenten en anorganisch vuil kunnen additieven worden toegevoegd om het verwijderen te vergemakkelijken. Voor vetten, oliën en andere hydrofobische materialen zijn surfactanten nodig om deze lastig te verwijderen stoffen te ontbinden en te emulgeren.

Alle COSA™ alkalische reinigingsproducten van Ecolab worden ondersteund door een compleet validatiepakket met technieken voor de bepaling van aanvaardbare residugehalten en analysemethoden voor de kwantificering van restproduct in CIP-toepassingen.

Met een volledig assortiment alkalische reinigingsproducten met verschillende niveaus van alkaliteit en oppervlakte-actieve stoffen, kan Ecolab het juiste product vinden om uw lastigste vuil te verwijderen zonder uw apparatuur te beschadigen, uw werknemers in gevaar te brengen of problemen te creëren in uw waterzuiveringsinstallatie.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Bekijk ons volledig assortiment CIP- en COP-reinigings- en desinfectiemiddelen voor systemen in de farmaceutische industrie

De producten worden gemaakt in volledig controleerbare en traceerbare productiebedrijven en u kunt kiezen uit alkalische reinigers, zure reinigers, additieven en boosters, en desinfectiemiddelen die speciaal zijn samengesteld voor oppervlakken die in contact komen met farmaceutische producten.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze gespecialiseerde technische en validatieteams.  

Gerelateerde COSA™ alkalische reinigingsproducten voor farmaceutische toepassingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen aanbod gevonden

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden