Bioquell en COVID-19

In ziekenhuizen en voorzieningen voor biowetenschappen biedt Ecolab deskundig advies over het bestrijden van de verspreiding van COVID-19 en andere besmettelijke ziekteverwekkers.

De Bioquell biodecontaminatie-oplossingen van Ecolab kunnen u helpen het SARS-CoV-2-virus in de omgeving te beperken, waardoor het risico op infectie voor zowel patiënten als personeel wordt verkleind.

Bioquell's QUBE front view with side attachment.

Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant is een List N-desinfectiemiddel voor het Coronavirus (COVID-19)

Bioquell-apparatuur produceert waterstofperoxidedamp, dat een 6-log reductie realiseert op blootgestelde oppervlakken. Onze zelfontwikkelde technologie voor 35% waterstofperoxidedamp kan een waardevol onderdeel vormen van uw strategie gericht op het voorkomen van de verspreiding van COVID-19.

Draaiende blijven

Ecolab kan u helpen wanneer u biodecontaminatie moet uitvoeren in delen van uw ziekenhuis of biowetenschapvoorziening maar niet beschikt over de apparatuur of medewerkers om dit te doen.

Tot onze Rapid Bio-decontamination Service behoort een team goed opgeleide technici die Bioquell-apparatuur gebruiken om biodecontaminatiecycli uit te voeren wanneer dat nodig is, of het nu gaat om kleine ruimtes of hele gebouwen. Door ervoor te zorgen dat uw voorziening regelmatig wordt ontsmet, helpen we u draaiende te houden.

Bioquell's BQ-50 product box, extendable corded, and rolling wheeled components.

Bioquell BQ-50

De lichte, draagbare Bioquell BQ-50 gebruikt waterstofperoxidedamp om een 6-log reductie te realiseren op harde oppervlakken in een omsloten ruimte.