Hotel Room

Geurneutralisatie- en verzorgingsdiensten

Een onprettig ruikende kamer staat steevast in de top vijf van de meest  gehoorde klachten van gasten. Om positieve resultaten te behalen is aandacht voor details dus belangrijk. Een frisse geur in de kamer is een belangrijke factor in de tevredenheid van gasten en dit kan uw rendabiliteit ten goede komen. Pak de hardnekkigste luchtjes aan met de geurverwijderingsoplossingen van Ecolab.

Een neus weet wanneer iets schoon is

Ecolab biedt speciaal ontwikkelde oplossingen op basis van gepatenteerde technologie die is opgewassen tegen alledaagse luchtjes en de lastigste geuruitdagingen. Het resultaat? Lucht die niet alleen zuiver is, maar ook schoon. Dus adem eens diep in en ervaar wat zorgt voor een positieve eerste indruk, het cruciale kenmerk van een echt schone ruimte: het 'ruikt' schoon.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

Om uitzonderlijk resultaat te krijgen, heeft u uitstekende producten nodig. Ons exclusieve huishoudassortiment is zo ontwikkeld dat huishoudelijke medewerkers altijd het juiste product en de juiste reinigingsmaterialen en trainingshulpmiddelen hebben voor de uit te voeren werkzaamheden.

 

MAXX2

De veilige manier om uw schoonmaakprestaties te maximaliseren. MAXX2 verbetert op een veilige manier uw schoonmaakprestaties en doordat het wordt gebruikt in lage concentraties kan het u schoonmaakkosten besparen en heeft u minder verpakkingsafval.

 

Aanvullende reinigingsoplossingen

HousekeepingProgramFreshStart

Huishoudprogramma

Bied een schone, veilige en aantrekkelijke omgeving die uw reputatie beschermt.

Allesreiniger

Het juiste hygiëneprogramma biedt een fantastische manier om de efficiëntie te optimaliseren.
Restroomwithtwocountermountedsinks

REINIGING VAN SANITAIRE RUIMTE

Een schone en hygiënische sanitaire ruimte is essentieel als het om de bescherming van uw merk gaat.

Reinigingsmaterialen

We begrijpen hoe belangrijk het is dat medewerkers veilig en toch efficiënt kunnen werken.

 

Downloadbare brochures

Download de productbrochure hieronder voor meer informatie over onze huishoud- en schoonmaakgamma's en hoe deze een superieur en consistent resultaat opleveren, zodat iedereen in uw gebouwen verzekerd is van een schone, veilige en comfortabele omgeving.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.