MAXXS 5 litre and 1 litre product, Eu Ecolabel Logo and Cradle 2 Cradle Silver Logo

MAXX S

Klimaatvriendelijke oplossingen die afval voorkomen en mens en planeet beschermen

Ons uitgebreide aanbod van hooggeconcentreerde producten met ecolabel, in verpakkingen met 30% post-consumer gerecycled materiaal, levert consistent hoge schoonmaakresultaten om te voldoen aan verhoogde eisen wat betreft hygiëne, en draagt bij aan duurzame efficiëntie. Dit goed presterende, zeer duurzame schoonmaakprogramma helpt u om het bezit van uw klanten te beschermen en zorgt voor een schone, gezonde ruimte voor bewoners en bezoekers van het gebouw.

Zorgt voor schone en gezonde ruimten

MAXX S is een reeks hoogwaardige onderhoudsreinigers voor vloeren en sanitair en algemene reiniging, die uitstekende prestaties leveren bij een lage gebruiksconcentratie om uw afval en CO2-impact te minimaliseren.  

 • Met EU Ecolabel en Cradle2Cradle-certificaat
 • Verpakking die voor 30% bestaat uit gerecycled consumentenafval en 100% recyclebaar is (afhankelijk van lokale recyclingsystemen)
 • Hooggeconcentreerde samenstelling met lage dosering
 • Volledig assortiment ongevaarlijke producten met kleurcodering
 • Uitstekende compatibiliteit met materialen


Voor positieve verandering

MAXX S Icons

KLIMAATVRIENDELIJK

 • Een mix van nieuwe en post-consumer recyclede hars voor hoog rendement 
 • Lage dosering minimaliseert afval en reduceert CO2-uitstoot door minder transport
 • Samenstellingen met Ecolabel 
MAXX S Icons

VOORKOMT AFVAL

 • Hoogconcentraties levert uitstekende reiniging met lage concentratie (1 ml per liter)
 • Volledig recyclebare verpakking 
 • Medewerkersyraining, hygiëneplannen en TM-expertise 
MAXX S Icons

BESCHERMT MENSEN EN DE PLANEET

 • Geen giflabels, producten 
 • Veiliger in gebruik of minder PBM nodig
 • Producten met kleurcodering voor duidelijke gebruiksidentificatie


MAXX S Productassortiment

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.

MAXX2_550x310

Gerelateerde productlijn: MAXX2

Het MAXX2-reinigingsgamma houdt rekening met de belangrijkste uitdagingen waarmee u te maken heeft bij de verzorging van uw gebouwen en het verbetert de veiligheid van uw grootste en belangrijkste investering: uw team.


Gerelateerde programma's

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde programmapagina's gevonden.

Young girl sneezing into a facial tissue

Bescherming tegen seizoensvirussen

Volksgezondheid en zakelijk succes gaan hand in hand Houd uw mensen en bedrijf gezond tijdens het verkoudheids- en griepseizoen met deskundige middelen, oplossingen en geregistreerde producten die bewezen effectief zijn tegen verkoudheid, griep, SARS-CoV-2 en Norovirus.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

EU Ecolabel-contractnummers

MAXX Brial S, MAXX Indur S, MAXX Magic S: DE/020/425, MAXX Into S: DE/020/422