Klercide™ Sporicidal Enhanced Peroxide

Klercide™ Sporicidal
Enhanced Peroxide

Unieke sporicidale werkzaamheid met verbeterde veiligheid.

Unieke BPR-goedgekeurde verrijkte mix van 1,5% waterstofperoxide, gemengd met gedeïoniseerd water. Gepatenteerde biologisch afbreekbare formule die bewezen prestaties, verhoogde veiligheid, uitstekende materiaalcompatibiliteit en gebruikersacceptatie biedt in een gebruiksklaar formaat voor desinfectie van alle oppervlakken.

Belangrijkste productspecificaties

Icon with a checkmark in the center
De veiligere sporicide
Veilig voor het milieu - met een unieke biologisch afbreekbare formule; veilig voor operators - geen speciale PBM-vereisten en geen gevarentekens; veilig voor oppervlakken - uitstekende materiaalcompatibiliteit met een breed scala aan oppervlakken die gebruikelijk zijn in cleanrooms.
Shield with a check mark icon

Gebruiksgemak met door BPR-goedgekeurde werkzaamheid
Met beter oppervlaktecontact dankzij aan de formule toegevoegde oppervlakteactieve stoffen die het gebruiksgemak verbeteren en tegelijkertijd efficiënt zijn tegen schimmels, mycobacteriën, gisten, virussen en bacteriesporen, met weinig geur.

Three diamond shapes icon

Steriel overdrachtssysteem
De spuitfles met trekker is voorzien van het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS), dat de steriliteit van de inhoud van de fles garandeert en voorkomt dat er lucht (en daarmee microbiële of chemische verontreinigingen) terug de vloeistof in getrokken wordt.

 
Icon representing promoting

Cleanroom-kwaliteitproductie

De biocidemix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld onder een klasse A laminaire stroming. Alle formaten worden dubbel geseald in een klasse B-cleanroom met bij elke batch certificaten van analyse en steriliteit.

Verkoopeenheid Toepassing
  • 6 spuitflessen met trekker x 1 L
  • 4 flessen met dop x 5 L
Voor gebruik op vloeren, muren, harde oppervlakken en materiaaloverdracht

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klerwipe™ Sporicidal Enhanced Peroxide-doekjes in zakje en -dweildoekjes.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden