KlerwipeSterile7030DenaturedEthanol_Image_20Wipes420x250_3079180.jpg

Klerwipe™ 70/30 Denatured Ethanol Mop Wipes

Gebruiksklare dweildoekjes voor desinfectie van grote oppervlakken.

Stroomlijn de dagelijkse ontsmetting van muren, vloeren en andere grote oppervlakken met de eenvoud van gebruiksklare, steriele, stofarme dweildoekjes, geïmpregneerd met 70/30 gedenatureerde ethanol gemengd met gedeïoniseerd water.

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Consistente ontsmetting

Steriele stofarme doekjes, geïmpregneerd met 70% gedenatureerde ethanol vermengd met gedeïoniseerd water. Een steriele, gebruiksklare dweildoek voor grote oppervlakken.

Mop icon

Gebruiksklare dweildoekjes

Geïmpregneerde doekjes maken dweil- en emmersystemen overbodig, zijn gebruiksklaar en ideaal voor het stroomlijnen van regelgeving-conforme reinigingsprotocollen voor grotere oppervlakken in de cleanroom.

 
Shield with a check mark icon

Hoogwaardig substraat

Hoogwaardige polyestercellulose dweildoekjes zijn steriele, gebruiksklare, desinfecterende uit de verpakking te trekken dweildoekjes voor dagelijks gebruik op grote oppervlakken. De doekjes zijn voorgewassen in een cleanroom van ISO-klasse 4 om deeltjes aanzienlijk te verminderen.

Open box icon

Handige verpakking

Dubbel geseald om de overbrenging naar hoogwaardige omgevingen te stroomlijnen, met een verpakking die is ontworpen voor gebruiksgemak met gehandschoende handen.

Three diamond shapes icon

Steriele productie

Het biocidemengsel wordt op 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en verpakt in een klasse C cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling. Ondersteund door certificaten van analyse en bestraling bij elke batch.

Verkoopeenheid Eenheidsmaat Substraat Toepassing

10 verpakkingen x 20 dweildoekjes

420 mm x 250 mm

Stofarm (45% polyester, 55% cellulose)

Voor gebruik op vloeren, muren en andere grote, harde oppervlakken

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klercide™ Denatured Ethanol RTU en Klerwipe™ Denatured Ethanol doekjes in een zakje.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden