Klerwipe 7030 IPA with Dionized Water

Klerwipe™ 70/30 IPA Blended with DI Pouch Wipes
(100% polyester)

Ecolab Klerwipe 70/30 IPA is een steriel gebreid doekje van 100% polyester dat is doordrenkt met 70/30 IPA vermengd met gedeïoniseerd water. De alcohol wordt met een filter van 0,2 micron gefilterd, vervolgens gevuld en dubbel verpakt in een klasse C (ISO-klasse 7) cleanroom en bestraald door middel van een gevalideerd proces bij minimaal 25 kGy. Klerwipe 70/30 IPA is een snelle oplossing voor het desinfecteren van kleine oppervlakken en kleine apparatuur. Verpakt in een gemakkelijk te openen, hersluitbare verpakking. Elke verpakking bevat 30 doekjes met een hoog absorptievermogen die over het hele oppervlak een consistente hoeveelheid desinfectiemiddel aanbrengen. Klerwipe 70/30 IPA bevat geen chemische bindmiddelen, zodat er na elk gebruik geen chemisch residu op het oppervlak achterblijft.

Eigenschappen en voordelen

  • Efficiëntie: Grote verpakking ideaal voor veelvuldig gebruik.
  • Gezondheid en veiligheid: Sprayen en vegen zijn niet nodig, wat het risico op het inademen van vluchtige organische stoffen verkleint.
  • Toepassing: Voor gebruik op kleine oppervlakken in cleanrooms.
  • Doeltreffendheid: Bacteriedodend, gistdodend, virusdodend en schimmeldodend.
  • Formaat: Verkrijgbaar in een zakje. Hersluitbare verpakking.
  • Compatibiliteit: Compatibel met uiteenlopende cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.