Klerwipe™ 70/30 IPA Blended with WFI - Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA Blended with WFI - Pouch Wipes

Klerwipe™ 70/30 IPA - Blended with Water for Injection (WFI) Pouch Wipes van Ecolab zijn steriele, zware, voorgewassen doekjes van 100% polyester met ultrasonisch gesealde randen en zijn geïmpregneerd met 70% isopropylalcohol vermengd met steriel water (WFI) met een endotoxinegehalte dat gegarandeerd lager is dan 1 EU/doekje. Het alcoholmengsel wordt door een filter van 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en drievoudig verpakt in een klasse C/ISO-klasse 5 cleanroom voordat het terminaal wordt gesteriliseerd door middel van gammastraling. Verpakt in een hersluitbaar zakje, met Klertear™ op de buitenste randen, voor hoogwaardige kleine oppervlakken.

Eigenschappen en voordelen

  • Gebruik: Dagelijkse desinfectie van kleine oppervlakken, productcontactgebieden, handschoendesinfectie, overdrachtsdesinfectie en verwijdering van resten.
  • Effectiviteit: Bacteriedodend, gistdodend, schimmeldodend en virusdodend
  • Resten: Product met weinig residu. Endoxotinegehalte dat gegarandeerd <0,25eu> is.
  • Formaat: Verkrijgbaar in een zakje. Dit formaat is drievoudig verpakt.
  • Compatibiliteit: Compatibel met een uitgebreid gamma van cleanroomoppervlakken en het Klercide™- en Klerwipe™-assortiment.

 

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

No related solution pages were found.