KlercideSterile7030Denatured_Range_Photograph.jpg

Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol - vermengd met gedeïoniseerd water

Voor dagelijks ontsmetting van essentiële omgevingen.

Betrouwbare steriele sprayoplossing, ontworpen voor de ontsmetting van cleanroomomgevingen, met de efficiëntie van een eenvoudige trekker-spuitfles en de steriele zekerheid van het gepatenteerde systeem, het SteriShield™ Delivery System. Ook verkrijgbaar in flessen van 5 liter met dop

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Consistente werkzaamheid

Steriel 0,2 micron-gefilterd. 70% gedenatureerde ethanol gemengd met gedeïoniseerd water. Verkrijgbaar in een trekker-spuitfles van 500 ml en 1 L, en een container met dop van 5 L.

Shield with a check mark icon

Eenvoudige, efficiënte dagelijks ontsmetting

Het vertrouwde Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol in een gepatenteerde, gebruiksvriendelijke trekker-spuitfles, ontworpen om de dagelijkse ontsmetting in kritische verwerkingstoepassingen te stroomlijnen.

Three diamond shapes icon

Steriel overdrachtssysteem

Het trekker-sprayformaat is voorzien van het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS), dat de steriliteit van de inhoud van de fles garandeert door een volledige afdichting te vormen die voorkomt dat er lucht (en daarmee microbiële of chemische verontreinigingen) in de fles wordt teruggezogen.

Open box icon

Handige verpakking

Dubbel geseald om de overbrenging naar hoogwaardige omgevingen te stroomlijnen, met een verpakking die is ontworpen voor gebruiksgemak met gehandschoende handen.

Icon representing promoting

Steriele productie

Ondersteund met certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch. Het alcoholmengsel wordt 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld en dubbel geseald in een klasse C-cleanroom voordat het uiteindelijk wordt gesteriliseerd met gammastraling.

Verkoopeenheid Toepassing
  • 12 trekker-spuitflessen x 500 ml
  • 6 spuitflessen met trekker x 1 L
  • 4 flessen met dop x 5 L
Voor gebruik op vloeren, muren en harde oppervlakken

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Klerwipe™ Denatured Ethanol-doekjes in een zakje en -dweildoekjes.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden