Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Klercide™ Sporicidal Active Chlorine (Unit Dose Concentrate)

Effectief, veelzijdig, hoogwaardig, niet-corrosief sporicide in eenheidsdosistabletten.

Klercide™ Sporicidal Active Chlorine eenheidsdosisconcentraat is een steriele hypochlorietoplossing met uitstekende breedspectrumactiviteit, speciaal samengesteld om werkzaamheid te bieden tegen de soorten microbiële besmetting die het meest waarschijnlijk voorkomen in een cleanroomomgeving, waaronder moeilijke bacteriesporen.

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Hoogst effectief sporicide

Brede spectrumactiviteit, inclusief bacteriële sporen, kent hoge dodingsnelheden en is daarom vooral geschikt waar een hoog niveau van sporicideactiviteit vereist is bij korte contacttijden. Er zijn geen extra activatoren nodig. Uitstekende materiaalcompatibiliteit met een breed scala aan veel voorkomende oppervlakken in cleanrooms.

Shield with a check mark icon

Precisie

Het product wordt geleverd als tabletten van 17 x 10 g, wat telkens voor de juiste dosering zorgt. De bruistabletten zijn ontworpen om snel op te lossen en zo een sporicide desinfectiemiddel te bieden dat geschikt is om de meeste microbiële besmettingen te bestrijden die waarschijnlijk in een cleanroomomgeving voorkomen.

Open box icon

Eenvoudig

De enkele eenheidsdosis van 17 x 10 g tabletten vermindert het hanteren en zorgt voor een nauwkeurige verdunning. Filtratie is niet nodig. Dit resulteert in een zeer kosteneffectieve, eenvoudige oplossing voor een breed scala aan uitdagingen op het gebied van besmettingscontrole in cleanrooms.

Icon representing promoting

Steriele productie van cleanroomkwaliteit

De tabletten actief chloor worden dubbel geseald in een klasse C-cleanroom voor ze uiteindelijk met gammastraling worden gesteriliseerd.  Certificaten van analyse en steriliteit beschikbaar bij elke batch.

Verkoopeenheid Toepassing
12 x 170 g bussen  Voor gebruik op vloeren, muren en harde oppervlakken.

Bekijk voor gebruiksklaar product onze Klercide™ Sporicidal Active Chlorine RTU.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden