Interclean 2024 | Kennismaking met Maxx Synbiotic

Bezoek ons in hal 7, stand 402 en 404, en ontdek de revolutionaire innovatie van Maxx Synbiotic reinigen

LOCATIE: RAI, Amsterdam

Bent u klaar voor een revolutionaire ervaring? Bezoek ons tijdens deze beurs van 14-17 mei 2024 en maak als een van de eersten kennis met ons revolutionaire Maxx Synbiotic-assortiment, dat is ontwikkeld om de industrienormen te herdefiniëren. Laat u door onze experts voorzien van exclusieve inzichten in de technologie van Maxx Synbiotic en uitleggen wat de unieke kenmerken en voordelen zijn van elk product. Of u nu facility manager, distributeur of schoonmaakprofessional bent, er staat u iets bijzonders te wachten!

Maak vandaag nog een afspraak, ervaar onze nieuwste geavanceerde innovatie uit eerste hand en ontvang een gratis monster om mee naar huis te nemen en te testen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze stand.


Blue Background with 1L bottle outline, Maxx Synbiotic


Presentaties duurzaamheid

Bezoek onze experts en ontdek hoe onze slimme schoonmaakoplossingen uw bedrijf in staat kunnen stellen aanzienlijke klimaatactie en watermilieubeheer te realiseren

Anja de Reus, Vice President Sustainability Europe, Ecolab

Waterpresentatie

Dinsdag 14 mei  |  13:00pm  |  Duurzaamheidspodium, hal 7

Waterpresentatie: hoe u uw bedrijf en klanten kunt beschermen met slimme schoonmaakoplossingen

Anja de Reus, Vice President Sustainability Europe, Ecolab, vertelt aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de schoonmaak hoe slimme waterbesparende oplossingen uw waterverbruik aanzienlijk kunnen verminderen en er tegelijkertijd voor zorgen dat de strengste hygiënenormen die cruciaal zijn voor de volksgezondheid worden nageleefd. Deze sessie geeft u de kennis en hulpmiddelen ter bescherming van uw bedrijf, uw klanten en onze kostbaarste hulpbron: water. 

Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab and Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab

Klimaatpresentatie

Woensdag 15 mei  |  12:00pm  |  Duurzaamheidspodium, hal 7

Klimaatpresentatie: van CO2-reductie tot positieve impact door het juiste schoonmaakprogramma te kiezen en te gebruiken

Marion Zwingenberger, European Expert, Technical Service & Training, Ecolab en Philippe Meunier, Senior Marketing Sustainability Manager Europe, Ecolab, tonen hoe we samenwerken met klanten om hen te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. In praktische voorbeelden wordt de CO2-impact van producten berekend en komen reductiestrategieën aan bod.

Left: Thomas Hansen, Vice President RD&E Europe, Ecolab and Right: Dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal

De toekomst van reinigingstechnologieën

Donderdag 16 mei; |  13:00 PM  |  Gezondheidszorg en hygiëne-podium, hal 12

Presentatie de toekomst van reinigingstechnologieën: beschouwing van het evoluerende landschap dat wordt gevormd door factoren als de Europese Green Deal en de verwachtingen van klanten

Luister naar Thomas Hansen, vicepresident RD&E Europe, Ecolab en dr. Robin Temmerman, HeiQ Chrisal, die de toekomst van schoonmaaktechnologieën zullen verkennen met een beschouwing van het evoluerende landschap dat wordt gevormd door factoren als de Europese Green Deal en de verwachtingen van klanten. Ook bespreken zij hoe disruptieve technologieën ten opzichte van traditionele methoden te beoordelen, rekening houdend met juridische overwegingen.


Uitgelichte oplossingen

Maak het pad schoon naar een duurzame toekomst

Mops and Cloths on a wooden surface

Duurzaam reinigingstextiel

Reinigingstextiel is een belangrijke component binnen de hele reinigingscyclus. De juiste kwaliteit reinigingstextiel zorgt voor;

  • reinigingsresultaten
  • positieve duurzame impact
  • tevredenheid van klanten en medewerkers
  • efficiëntie en winstgevendheid
Kom meer te weten over onze professionele reinigingsdoeken en -dweilen voor superieure reingingsresultaten.
MAXX S Group Image

MAXX S

Ons uitgebreide aanbod van hooggeconcentreerde producten met ecolabel, in verpakkingen met 30% post-consumer gerecycled materiaal, levert consistent hoge schoonmaakresultaten om te voldoen aan verhoogde eisen wat betreft hygiëne, en draagt bij aan duurzame efficiëntie.

Lees meer over onze klimaatvriendelijke oplossingen die verspilling voorkomen en mens en planeet beschermen.


Ontvang uw gratis monster van onze nieuwste innovatie

Ons team van experts kijkt ernaar uit u te verwelkomen op ons duurzaamheidseiland in hal 7, stand 402 en 404, waar we onze nieuwste innovatie zullen onthullen. 

Boek vandaag nog uw afspraak, ervaar onze nieuwste baanbrekende innovatie persoonlijk en ontvang een gratis monster om mee te nemen en te testen. 


Maak uw afspraak!

Profiteer van de knowhow van onze reinigingsexperts en ontvang alle details over onze nieuwste innovaties - en ontvang een gratis monster om deze thuis te testen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

Meer geplande evenementen

Er zijn geen andere geplande evenementen gevonden.