Op elk oppervlak.
In alle ruimtes.

Hand Hygiene, Facility Disinfection and Product Manufacturing icons

_

Your Business In Safe Hands logo

Neem de stappen om uw fabrieken, producten en mensen
te beschermen

De COVID-19-pandemie blijft een enorme invloed uitoefenen op de hele wereld en vooral op de manier hoe mensen leven, werken en denken. Werken met één leverancier van oplossingen voor reining, desinfectie en handhygiëne is een eenvoudige manier om ervoor te helpen zorgen dat uw bedrijf, en uw bedrijfskosten, worden beschermd.

Ecolab Life Sciences, een toonaangevende leverancier van fabrikanten van farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten, kan u helpen een oplossing te vinden voor de vele reinigings-, desinfectie- en ontsmettingsbehoeften in uw vestigingen. We leveren niet alleen de juiste reinigings- en handhygiëneproducten voor iedere situatie. We delen ook onze kennis om de verspreiding van infecties te helpen voorkomen en geven advies voor hoe er bij u veilig en gezond kan worden gewerkt.

Bij Ecolab zijn uw activiteiten in veilige handen.

 


We hebben een oplossing voor alle belangrijke activiteiten
in uw fabriek voor farmaceutische of 
persoonlijke verzorgingsproducten: 

Washing hands

• Handhygiëne

Het introduceren van een uitgebreid handverzorgingsprogramma overal in uw fabriek voor farmaceutische of persoonlijke verzorgingsproducten kan de verspreiding van ziekte onder medewerkers en bezoekers helpen voorkomen. Ecolab heeft totaalpakketen voor handhygiëne ontwikkeld, inclusief zeep en ontsmettingsmiddelen, die handreinigingsgewoonten efficiënt, veilig en eenvoudig maken.

_

Ecolab disinfectant spray

• Desinfectie van fabriek

Frequente desinfectie van oppervlakken die vaak worden aangeraakt, publieke ruimtes en kanteren in uw fabriek voor farmaceutische of persoonlijke verzorgingsproducten is essentieel. Ecolab heeft een assortiment goedgekeurde en effectieve desinfectiemiddelen in de vorm van gebruiksklare sprays en doekjes die ideaal zijn voor allerlei ruimtes en oppervlakken.

_

Cleaning in production cleanroom facility

• Productfabricage

Ecolab Life Sciences ondersteunt de veiligheid, naleving en bedrijfsefficiëntie voor producenten van farmaceutische en persoonlijke verzorgingsproducten wereldwijd door het bieden van een uitgebreide programmatische aanpak van contamination control, reiniging en desinfectie. Door onze end-to-end oplossingen, variërend van eenvoudige reiniging tot contamination control, worden uw producten en processen veiliger doordat uw risico's worden beperkt.

_

Ecolab's impact op de wereld

Al bijna 100 jaar werkt Ecolab samen met de grootste merken ter wereld om hen te helpen voedselveiligheid te verbeteren, de volksgezondheid te beschermen, water- en energieverbruik te optimaliseren en efficiënt te werken. We werken achter de schermen om bedrijven te helpen hun producten, hun activiteiten en de plekken waar mensen eten, slapen, werken, ontspannen en herstellen te beschermen. Onze innovatieve producten en diensten komen met vrijwel elk aspect van het dagelijks leven in aanraking en worden gebruikt in ziekenhuizen, hotels, restaurants, kruidenierswinkels, scholen, fabrieken en andere locaties over de hele wereld. Omdat we leveren aan klanten op bijna 3 miljoen locaties in 170 landen, is onze impact op de wereld aanzienlijk. We maken de wereld schoner, veiliger en gezonder en beschermen tegelijkertijd mensen en cruciale hulpbronnen.

 

_

In 2019 werkten we samen met bedrijven om ze te helpen:

Handwashing icon

_

40 miljard handen te reinigen

Wiping icon

_

1 miljard+ hotelkamers te reinigen

Mask icon

_

15 miljoen+ patiëntenkamers te reinigen

Meal icon

_

58 miljard restaurantmaaltijden te reinigen

Produce icon

_

Veilig meer dan 36% van 's werelds verpakkingen te produceren

Infection icon

_

Meer dan 1,2 miljoen infecties te beperken

_

Ecolab associates talking and sanitizing their hands

Klaar om uw hele faciliteit te beschermen?

Ecolab Life Sciences kan u helpen.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Bedankt voor uw interesse in onze producten en diensten.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

_