Voedselveiligheid is belangrijk

Hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest: de uitbraak van de COVID-19-pandemie heeft een enorme impact op de hele wereld en meer specifiek op de manier waarop mensen leven en denken. Ecolab helpt u graag om deze ongekende uitdagingen voor uw bedrijf gezamenlijk het hoofd te bieden. Zo delen we belangrijke en relevante informatie om infectieverspreiding te helpen voorkomen, en bieden begeleiding bij het heropenen en onderhouden van een schoon, veilig en gezond bedrijf.  We helpen u uw medewerkers en gasten te beschermen en het vertrouwen met hen te versterken.

Hoewel een slechte handhygiëne verantwoordelijk is voor een groot percentage van door voedsel overgedragen ziekten, komt er veel meer kijken bij voedselveiligheid dan alleen handhygiëne. Een solide voedselveiligheidsprogramma is cruciaal voor uw bedrijf én uw reputatie.  Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf. 

Norovirus Bug

U denkt dat we het norovirus niet serieus hoeven te nemen? Was dat maar waar!

Het norovirus is een uiterst besmettelijk virus dat een ontsteking aan het maagdarmkanaal kan veroorzaken.

Als een van de belangrijkste oorzaken van door voedsel overgedragen ziekten wereldwijd, vormt het norovirus een groot gezondheidsprobleem, met aanzienlijke gevolgen voor bedrijven. Denk aan verzuim, productieverliezen en de druk en kosten voor diensten in de maatschappelijke en gezondheidszorg. Gelukkig zijn er een aantal belangrijke maatregelen die bedrijven kunnen nemen om het risico op een norovirus-uitbraak te beperken.

Dr. Ruth Petran vertelt u meer over het norovirus en de maatregelen die genomen kunnen worden om het risico op een uitbraak te beperken.

Voedselveiligheid is belangrijk, en wij kunnen helpen.

Download onze nieuwste informatie over voedselveiligheid om u te helpen een sterk voedselveiligheidsprogramma op te zetten, een cultuur van voedselveiligheid in uw bedrijf te versterken, en uw personeel en klanten veilig te houden.
Norovirus Tips

Graphic met toptips voor het norovirus

Download onze toptips om het risico op een uitbraak van het norovirus te beperken.

Informatieblad norovirus

Informatieblad norovirus

Wilt u meer weten over het norovirus en wat u kunt doen om de kans op blootstelling te beperken? Download ons informatieblad.

Richtlijnen voor het norovirus

Richtlijnen voor het norovirus

Wilt u meer weten over wat u moet doen bij een uitbraak van het norovirus? Download onze richtlijnen.

Ecolab Food Safety and Public Health Webinars

On-demand webinars over voedselveiligheid

Hebt u een van onze eerdere webinars over het belang van voedselveiligheid gemist? Blijf hier op de hoogte en luister naar onze experts die onderwerpen omtrent de diverse aspecten van voedelveiligheid bespreken.

Oplossingen voor voedselveiligheid van Ecolab

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Nexa-handreiniging

Een slechte handhygiëne is verantwoordelijk voor een groot percentage van door voedsel overgedragen ziekten. Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij de bestrijding van door voedsel overgedragen ziekten.

KitchenPro

KitchenPro-oppervlakreiniging

Zorg dat uw kookapparatuur en keukenoppervlakken schoon en goed onderhouden zijn en dat het voedsel dat u serveert veilig is.

550x3310_Apex

Apex voor machinevaatwas

Bij elke eetervaring mag één ingrediënt nooit worden vergeten: schone borden. 


Bescherming begint met preventie

Ecolab (ECL) is een vertrouwde partner op bijna drie miljoen locaties van commerciële klanten en wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image

Coronavirus

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose

Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.

Gerelateerde artikelen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.