1. Home
  2. Voedselveiligheid is belangrijk
VOEDSELVEILIGHEID IS BELANGRIJK

Bij het kiezen van een restaurant spelen hygiëne en netheid een grotere rol voor klanten dan het menu, de prijs-kwaliteitverhouding, de service en de locatie.* Hoewel een slechte handhygiëne verantwoordelijk is voor een groot percentage van door voedsel overgedragen ziekten, komt er veel meer kijken bij voedselveiligheid dan alleen handhygiëne.

 

Een solide voedselveiligheidsprogramma is cruciaal voor uw bedrijf én uw reputatie. Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf.

 

*Onderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk door Peach Brand Track Demographix/Toluna, november 2011. (steekproef van 5.000).

Norovirus Bug
U DENKT DAT WE HET NOROVIRUS NIET SERIEUS HOEVEN TE NEMEN? WAS DAT MAAR WAAR! 

Het norovirus is een uiterst besmettelijk virus dat een ontsteking aan het maagdarmkanaal kan veroorzaken.

Als een van de belangrijkste oorzaken van door voedsel overgedragen ziekten wereldwijd, vormt het norovirus een groot gezondheidsprobleem, met aanzienlijke gevolgen voor bedrijven. Denk aan verzuim, productieverliezen en de druk en kosten voor diensten in de maatschappelijke en gezondheidszorg. Gelukkig zijn er een aantal belangrijke maatregelen die bedrijven kunnen nemen om het risico op een norovirus-uitbraak te beperken.

Dr. Ruth Petran vertelt u meer over het norovirus en de maatregelen die genomen kunnen worden om het risico op een uitbraak te beperken.

 

VOEDSELVEILIGHEID IS BELANGRIJK, EN WIJ KUNNEN HELPEN

Download onze nieuwste informatie over voedselveiligheid om u te helpen een sterk voedselveiligheidsprogramma op te zetten, een cultuur van voedselveiligheid in uw bedrijf te versterken, en uw personeel en klanten veilig te houden.
Norovirus Tips
Graphic met toptips voor het norovirus

Download onze toptips om het risico op een uitbraak van het norovirus te beperken.

Informatieblad norovirus
Informatieblad norovirus

Wilt u meer weten over het norovirus en wat u kunt doen om de kans op blootstelling te beperken? Download ons informatieblad.

Norovirus Guidelines
RICHTLIJNEN VOOR HET NOROVIRUS

Wilt u meer weten over wat u moet doen bij een uitbraak van het norovirus? Download onze richtlijnen.

 

OPLOSSINGEN VOOR VOEDSELVEILIGHEID VAN ECOLAB

TotalHygiene
HANDEN WASSEN

Een slechte handhygiëne is verantwoordelijk voor een groot percentage van door voedsel overgedragen ziekten. Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij de bestrijding van door voedsel overgedragen ziekten.

SurfaceCleaning
Oppervlakreiniging

Bij het kiezen van een restaurant spelen hygiëne en netheid een grotere rol voor klanten dan het menu, de prijs-kwaliteitverhouding, de service en de locatie.

550x3310_Apex
MACHINAAL WASSEN

Bij elke eetervaring mag één ingrediënt nooit worden vergeten: schone borden.

 

Ecolab Food Safety and Public Health Webinars
ON-DEMAND WEBINARS OVER VOEDSELVEILIGHEID

Hebt u een van onze eerdere webinars over het belang van voedselveiligheid gemist? Blijf hier op de hoogte en luister naar onze experts die onderwerpen omtrent de diverse aspecten van voedelveiligheid bespreken.

 

Image of family enjoying a meal
WEES VOORBEREID. WIJ KUNNEN U HELPEN.
Ecolob is een betrouwbare wereldwijde partner Wij beschermen de plaatsen waar mensen eten, slapen, werken, zich vermaken en genezen. We bieden een reeks oplossingen die risico's op door voedsel overgedragen ziekten helpen beheersen en zorgen voor veilig voedsel, zodat mensen en bedrijven worden beschermd. Zo bieden wij handhygiëneproducten, reinigings- en desinfectieproducten, training en meer. Als u hulp nodig hebt of meer wilt weten over hoe u het beste een voedselveiligheidsprogramma kunt opstellen of verbeteren, neem dan contact op met de verkoop- en servicevertegenwoordigers van Ecolab.

 

Gerelateerde ARTIKELEN

Our search returned no results.