Bioquell technician showing a clipboard

Bioquell-
bedrijfscontinuïteitsservice

Biologische verontreiniging kan uw farmaceutische en biologische productieactiviteiten verstoren. Als een biologische verontreiniging ernstig is, kan dit leiden tot afbraak van producten, medicijntekorten voor patiënten en inkomstenderving. Mogelijk moet u zelfs enige tijd het bedrijf stilleggen.

De snelste manier om een biobesmettingscrisis onder controle en uw productie weer op gang te krijgen, is door voorzorgsmaatregelen. De Bioquell Rapid Bio-Decontamination Service (RBDS) van Ecolab biedt u gegarandeerde responstijden, zodat u snel kunt reageren als zich een biologische verontreiniging in uw faciliteit voordoet. 


Plannen voor bedrijfscontinuïteitsservice

Voor grote faciliteiten die onze snelste responstijden nodig hebben, bieden we een gespecialiseerde versie van RBDS, de zogeheten bedrijfscontinuïteitsservice. Er zijn twee verschillende plannen voor bedrijfscontinuïteitsservice:

Finger pressing a button icon

Prioriteitsresponsplan

Om ons voor te bereiden op toekomstige biologische verontreiniging, leren we eerst over de specifieke vereisten van uw faciliteit en stellen vervolgens een gedetailleerde, proactieve strategie voor bio-decontaminatie op. Tijdens het onderzoeken van de volledige faciliteit stemmen we het plan af met de belangrijkste belanghebbenden en brengen we de vereisten voor de bio-decontaminatie in kaart.

Dit basisplan zorgt ervoor dat technici snel ter plaatse zijn om de geplande bio-decontaminatie van het getroffen gebied uit te voeren.

Voordelen zijn:

  • Lagere kosten in vergelijking met standaard implementatie van bio-decontaminatie
  • Ecolab zal een goedgekeurde aannemer zijn
  • Proactieve planning verkort de responstijd 
Shield Icon

Plan voor kritische respons

Krijg alle voordelen van ons prioriteitsresponsplan, maar met een nog snellere respons voor bio-decontaminatie. We slaan speciale equipment voor bio-decontaminatie op in uw faciliteit of in de dichtstbijzijnde Bioquell-faciliteit, zodat deze klaar is voor gebruik wanneer dat nodig is. Equipment wordt maandelijks geïnspecteerd om te zorgen dat deze optimaal werkt.

Voordelen zijn:

  • Responstijd van 24, 36 of 48 uur afhankelijk van de behoeften van de klant
  • Snellere doorlooptijd ter plaatse
  • Minder verloren productietijd
Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Lees over Bioquell Rapid Bio-Decontamination Service (RBDS)

Ontdek hoe Ecolabs Bioquell kan helpen bij het oplossen van een microbiologische verontreiniging in uw faciliteit, zodat u open en aan het werk kunt blijven. 


Bekijk de video: RBDS in actie

Offerte aanvragen

Heeft u een all-inclusive decontaminatieservice nodig voor uw faciliteit? Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen voor de Bioquell Business Continuity Service van Ecolab.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.