The inside of a Cleanroom facility

Toepassingen voor de Bioquell Rapid Bio-Decontamination Service (RBDS)

Bioquell Rapid Bio-decontamination Service (RBDS) van Ecolab is een all-in, volledig beheerde oplossing. Of u nu op zoek bent naar regelmatig geplande biodecontaminatiesessies voor uw faciliteit of een noodsanering nodig heeft tijdens een crisis, RBDS is de juiste keus.

Onze uiterst bekwame technici kunnen vrijwel elke uitdaging aan, ongeacht de complexiteit of omvang.

Zie Toepassingen voor RBDS

Onze Rapid Bio-Decontamination Service kent een aantal verschillende toepassingen. Een aantal voorbeelden:

Reactor cap in a cleanroom

Saneringsbehoeften

Als uw organisatie zich moet houden aan wettelijke of intern vastgestelde richtlijnen voor kwaliteitscontrole, kan het nodig zijn dat u voortdurend saneringen moet uitvoeren. Het zelf beheren van een biodecontaminatieplan kan arbeidsintensief, tijdrovend en duur zijn. Met Bioquell RBDS kunt u het risico op vervuiling door micro-organismen aanzienlijk beperken op regelmatige, geplande of occasionele basis.


Cleanroom technician holding up a gloved hand

Noodsituaties

Bioquell RBDS kan snel worden ingezet voor de biodecontaminatie van ruimtes van vrijwel elke grootte, op elk moment en overal ter wereld. Onze experts zorgen ervoor dat u snel weer in uw cruciale ruimtes kunt, zodat u weer aan de slag kunt.


Two lab technicians walking wearing hazmat suites and masks

Rampenbestrijdingsplan

Heeft u een snelle, efficiënte en beproefde oplossing voor het doden van biologische verontreinigingen als ze in uw installatie worden aangetroffen? Zo niet en u krijgt te maken met biologische verontreinigingen, dan kunt u zich gedwongen zien om uw faciliteit weken of maanden te sluiten en producten af te voeren en het kan uw reputatie schaden. Als u Bioquell RBDS opneemt in uw rampenbestrijdingsstrategie, dan helpt dit u zich voor te bereiden op de aanpak van een vervuiling, zodat u snel weer aan de slag kunt.


Laboratory or cleanroom hallway

Inbedrijfstelling

Na een renovatie of bij de ingebruikname van een nieuw pand, is biodecontaminatie van de ruimte belangrijk om de micro-organismen die in de omgeving aanwezig kunnen zijn te beperken. Gebruik Bioquell RBDS als een van uw tools, om ervoor te helpen zorgen dat uw cleanrooms en andere cruciale ruimtes vrij zijn van micro-organismen.


Vials filling in a cleanroom

Einde van campagne en opnieuw opstarten van faciliteit

Bioquell RBDS is de veelgebruikte bio-decontaminatiemethode van farmaceutische bedrijven over de hele wereld tijdens jaarlijkse stilleggingsperiodes, aan het einde van productiecampagnes en bij het opnieuw opstarten van fabrieken. Grondig reinigen en reinigingsprocessen met meerdere fasen kunnen vaak worden overgeslagen omdat u alleen zichtbare vervuiling hoeft te verwijderen voordat het Bioquell biodecontaminatieproces wordt gestart.


Research laboratory or cleanroom

Laboratorium- en onderzoeksruimten

Gebruik Bioquell RBDS voor kwalificatie- en kwaliteitscontroles om de omgevingsomstandigheden in laboratoria en onderzoeksruimten te herstellen. Of u nu muizen wilt beschermen tegen mogelijke virussen in een dierenverblijf, ervoor wilt zorgen dat BSL-laboratoria van alle niveaus binnen de gedefinieerde parameters werken, of wilt reageren op noodstituaties met biocontaminatie, Bioquell RBDS kan aan uw behoeften voldoen.


Doctor or nurse holding an instrument in a hospital operating room

Ziekenhuisgerelateerde biocontaminatie

Micro-organismen die infecties kunnen veroorzaken kunnen van het ene oppervlak op het andere worden overgedragen, zelfs als er geavanceerde infectiebeheersmaatregelen zijn getroffen. Bedden kunnen verstopt raken, het aantal infecties neemt toe en daardoor stijgen de kosten. Om te helpen bij het terugdringen van wijdverspreide infecties die worden veroorzaakt doordat zich in de omgeving problematische micro-organismen bevinden, biedt Bioquell RBDS uitgebreide, herhaalbare biodecontaminatie.

Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Lees meer over Bioquell Rapid Bio-Decontamination Service (RBDS)

Ontdek hoe Bioquell van Ecolab een vervuiling oplost in uw faciliteit zodat u open kunt blijven en kunt blijven werken.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de Bioquell Rapid Bio-decontamination Service voor uw faciliteit? Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.