Incidin Oxywipe S

Incidin™ OxyWipe S

Gebruiksklaar sporicide reinigings- en desinfectieproduct met Hi-Speed H2O2 een gepatenteerde oplossing met een brede efficiënte werking. Het is effectief tegen een groot aantal pathogenen en laat geen actief residu achter. Het product heeft een uitstekende compatibiliteit met materialen en kan daarom worden gebruikt op de meeste oppervlakken in de gezondheidszorg. Gebruiksvriendelijk, omdat het product is verwerkt in doekjes.

Wall mounted dispenser for Incidin™ OxyWipe

Een perfecte oplossing voor het gemakkelijk toegankelijk maken van de doekjes: een aan de muur bevestigde dispenser voor Incidin™ OxyWipe S

 

Productdetails

De innovatieve samenstelling van Incidin OxyWipe S biedt de voordelen van een gepatenteerde waterstofperoxide-oplossing met een brede efficiënte werking. Het middel is effectief tegen een groot aantal bacteriën en virussen en laat geen actief residu achter doordat het actieve ingrediënt oplost in water en zuurstof.

Incidin OxyWipe S biedt:

  • Hi-Speed H2O2
  • Het actieve ingrediënt ontbindt in water en zuurstof
  • Sporicide en virucide doekje voor alle oppervlakken
  • Uitstekende compatibiliteit met materialen

 

Onze prestaties Uw voordeel
Effectief Brede efficiënte werking.
Korte inwerktijd.
Veilig Het actieve bestanddeel ontbindt in water en zuurstof.
Uitstekende compatibiliteit met materialen.
Handig Reinigt en desinfecteert in één stap.
Gebruiksklare samenstellingen.

TOEPASSING

Snel werkend, sporicide, gebruiksklaar oppervlakreinigings- en -ontsmettingsmiddel.

◢ acc. richtlijn 93 / 42 / EEG: voor medische instrumenten (klasse IIb). Geschikt voor terminale desinfectie van semi-kritische hulpmiddelen (o.a. sondes en TEE sondes), indien onderdompeling niet mogelijk is. Specifieke informatie en gebruiksaanwijzing op aanvraag.

 

GEBRUIKSAANWIJZING

Incidin OxyWipe S: neem één doekje uit de verpakking. Maak het oppervlak goed nat; zorg dat het volledige oppervlak wordt afgeveegd. Laat drogen en spoel niet af. Sluit deksel na gebruik. Niet gebruiken op oppervlakken die gevoelig zijn voor oxiderende middelen, zoals marmer, koper of messing. Het gebruik van reinigende en desinfecterende producten is geen vervanging van normaal reinigen.


Het product dient bewaard te worden in de originele verpakking op een koele, droge plek met een temperatuur onder de 25°C, zonder direct zonlicht. Houdbaarheid na opening: Incidin™ OxyWipe S: 3 maanden.

100 g bevat de volgende werkende stof:
Incidin OxyWipe S: 1,5 g waterstofperoxide

acc. richtlijn 93 / 42 / EEG: voor medische instrumenten (klasse IIb). Geschikt voor terminale desinfectie van semi-kritische hulpmiddelen (o.a. sondes en TEE sondes), indien onderdompeling niet mogelijk is. Specifieke informatie en gebruiksaanwijzing op aanvraag.
0297


Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Gerelateerd aanbod

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

No Events found