Incidin™ Alcohol Wipe

Incidin™ Alcohol Wipe

Gebruiksklare doekjes voor een doeltreffende desinfectie van medische hulpmiddelen

De afwezigheid van actieve residuen en het brede werkingsspectrum bij korte contacttijden zorgen ervoor dat Incidin™ Alcohol Wipe ideaal is voor gebruik in zorginstellingen. De desinfectieresultaten en nalevingsniveaus voldoen aan de vereisten voor het beperken van de verspreiding van ziekteverwekkers in omgevingen binnen de gezondheidszorg.

PRODUCTDETAILS

Incidin™ Alcohol Wipe biedt:

  • Breed werkingsspectrum, inclusief Norovirus, gecombineerd met korte contacttijden.
  • Bewezen efficiëntie volgens geëxtraheerde vloeistoffenmethode (d.w.z. de efficiëntie wordt gegarandeerd voor de vloeistof die wordt afgegeven door het doekje).
  • Hoogwaardig doekmateriaal voor een efficiënte toepassing.
  • Uitstekende materiaalcompatibiliteit op alcoholbestendige oppervlakken.
  • Kleur- en geurloos.

Voordelen van Incidin™ Alcohol Wipes

  • Breed werkingsspectrum inclusief Norovirus, met korte contacttijden: Zowel breed inzetbaar voor dagelijkse desinfectie als bij uitbraken, gecombineerd met korte contacttijden, waardoor een snelle desinfectie wordt gegarandeerd. De doeltreffendheid van het product op oppervlakken wordt bevestigd voor de vloeistof die wordt afgegeven door het doekje.
  • Gebruiksvriendelijk: Handig alcoholdoekje voor een snelle desinfectie van oppervlakken, geen voorbereiding nodig, beschikbaar in aangepaste verpakkingsformaten.
  • Brede materiaalcompatibiliteit: Uitstekende materiaalcompatibiliteit op alcoholbestendige oppervlakken relevant voor zorginstellingen.
PRODUCT VERPAKKINGSEENHEID BESTELCODE
Incidin™ alcoholdoekje (20x20 cm)
Verpakking met 6 x 100 doekjes 3092600

Zorg voor een veilig gebruik van medische hulpmiddelen.
Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie. 


Lees altijd het etiket en productinformatie voor gebruik.


Alleen voor professioneel gebruik.

Aanvullende gebruiksklare en geconcentreerde producten voor het desinfecteren van oppervlakken

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

DOWNLOADEN

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310

WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.