Klerwipe Residue Removal and Cleaning Pouch and Mop Wipes for Cleanrooms

Klercide™ doekjes in een zakje en dweildoekjes voor residuverwijdering en reiniging

Ecolab biedt geïmpregneerde oplossingen voor residuverwijdering en reiniging in cleanrooms, verpakt in zakjes en als dweildoekjes. Klerwipes™ zijn sterk absorberend en maken een snelle reiniging van oppervlakken, apparatuur en productieapparatuur mogelijk, zodat ze vrij zijn van vervuiling en vervolgens kunnen worden gedesinfecteerd.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Life Sciences Pharma Brochure

Uw specifieke cleanroombehoeften bepalen met onze totaaloplossingen

Ons speciale Life Sciences-team is ervaren, goed opgeleid en weet zich gesteund door het volledige gamma van de wereldleider in desinfectie. Ze kunnen u daarom complete reinigings- en desinfectieprogramma's leveren.

Gerelateerde Klercide™ Residue Removal Wipes voor cleanrooms

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden