Klercide sterile water for injection quality water in a spray bottle and a larger jug with small text written on the label.

Klercide™ WFI Quality Water

Voor consistente verdunning van desinfectiemiddelen en verwijdering van residue.

Betrouwbare sprayoplossing, ontworpen voor het verdunnen van desinfectiemiddelen voor cleanrooms, geproduceerd uit water voor injectie (EP) van de hoogste kwaliteit - waarvoor een destillatieproces vereist is. Met de efficiëntie van een eenvoudige trekker-spuitfles en de steriele zekerheid van het gepatenteerde systeem, het SteriShield™ Delivery System. Ook verkrijgbaar in 5 liter fles met dop.

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Consistent

Een zeer effectieve manier om eventuele residuen na desinfectie te verwijderen: eenvoudigweg afvegen met 0,2 micron gefilterd Klercide™ WFI Quality Water na gebruik van het Klercide™-assortiment biociden in omgevingen waar mogelijk residuen een probleem zijn. Het product is een steriel gebruiksklaar middel voor kleine en grote oppervlakken.

Shield with a check mark icon

Eenvoudig en efficiënt

Het vertrouwde Klercide™ WFI Quality Water in een gepatenteerde, gebruiksvriendelijke spuitles met trekker, ontworpen als uitstekend oplosmiddel en bijzonder effectief bij het verwijderen van ionische en polaire covalente verbindingen.

Three diamond shapes icon

Steriel overdrachtssysteem

Het trekker-sprayformaat is voorzien van het gepatenteerde SteriShield™ Delivery System (SDS), dat de steriliteit van de inhoud van de fles garandeert door een volledige afdichting te vormen die voorkomt dat er lucht (en daarmee microbiële of chemische verontreinigingen) in de fles wordt teruggezogen.

Open box icon

Handige verpakking

Drie- of tweemaal geseald om overbrenging naar hoogwaardige omgevingen te stroomlijnen, met een verpakking die is ontworpen voor gebruiksgemak.

Icon representing promoting

Steriele productie

Het WFI Quality Water wordt 0,2 micron gefilterd en vervolgens gevuld, met de 1 L driemaal en 5 L tweemaal geseald in een klasse C-cleanroom alvorens uiteindelijk gesteriliseerd te worden via gammastraling. Certificaten van analyse en steriliteit bij elke batch.

Verkoopeenheid Toepassing
  • 6 spuitflessen met trekker x 1 L
  • 4 flessen met dop x 5 L
Voor desinfectievoorbereiding en verwijdering van residue
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden