Klercide™ Low Residue Peroxide - Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide — Blended with WFI

Klercide™ Low Residue Peroxide van Ecolab is een mix van 6% hoogwaardig waterstofperoxide en steriel water. Het is specifiek ontwikkeld voor gebieden waar een product met weinig residu nodig is. De mix wordt op 0,2 micron gefilterd en steriel gevuld.

Opmerking: Klercide™ Low Residue Peroxide is in Noord-Amerika verkrijgbaar als reinigingsmiddel.

Eigenschappen en voordelen

Doeltreffend:
  • Minimaal residu. Geschikt voor alle types harde oppervlakken in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen, isolatoren, laminaire-flowkasten, de buitenkant van apparatuur en productievaten.
  • Mengsel dat met een filter van 0,2 micron gefilterd is, steriel gevuld in een ISO-klasse 5 cleanroom. Gesteriliseerd door middel van gammastraling. 

Steriliteit bij gebruik:

  • De gepatenteerde en unieke spraykop op het SteriShield™ Delivery System (SDS) werkt doordat het een volledige afdichting vormt, waardoor er geen lucht meer in de fles kan worden gezogen. Dit elimineert het risico op microbiële besmetting in kritische vul-/afwerkingsgebieden en chemische verontreinigingen.

 

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.