Ecolab Klercide™ residue removal and cleaning products

Klercide™ producten voor verwijderen en reinigen van residu

Met de Klercide™ Residue Removal and Cleaning Products van Ecolab is het mogelijk om aparte reinigings- en desinfectiestappen toe te passen voor hoogwaardige oppervlakken. Klercide™-reinigingsproducten en -peroxiden met weinig residu maken effectief schoon. Daarnaast kan Klercide™ WFI Quality Water worden gebruikt voor het verwijderen van residuen en verdunnen van desinfectieproducten in kritische omgevingen. 
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Life Sciences Pharma Brochure

Uw specifieke cleanroombehoeften bepalen met onze totaaloplossingen

Ons speciale Life Sciences-team is ervaren, goed opgeleid en weet zich gesteund door het volledige gamma van de wereldleider in desinfectie. Ze kunnen u daarom complete reinigings- en desinfectieprogramma's leveren.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden