Incidin™ Wipes FlexPack

Incidin™ Wipes FlexPack

Dispenser met hygiënische wegwerpdoekjes voor eenvoudige, efficiënte desinfectie van oppervlakken: in combinatie met bepaalde Ecolab Incidin™ producten voor desinfectie van oppervlakken is het Incidin™ Wipes FlexPack de geavanceerde oplossing voor eenvoudige, efficiënte desinfectie van oppervlakken

Productdetails

 • EENVOUDIG - gebruiksklaar binnen 15 minuten
  Uitgerust met handgreep voor gemakkelijk transport naar het zorgpunt. U kunt kiezen uit 3 dekselkleuren om ervoor te zorgen dat verschillende soorten producten duidelijk aangeduid en gemakkelijk te herkennen zijn.
 • STABIEL - tot het laatste doekje
  Zak staat stevig tot het laatste doekje eruit is gehaald.
 • EFFICIËNT - bespaart in tijd, ruimte, kosten en afval
  Transparante zijkanten zodat het verbruik eenvoudig te controleren is. Er is geen aparte dispenser vereist en de zak neemt na gebruik weinig afvalruimte in.

Incidin™ Wipes FlexPack - Gebruiksaanwijzing

 1. Draag handschoenen.
 2. Houd Incidin Wipes FlexPack vast aan de gemarkeerde vleugel links of rechts van het dekseltje. Verbreek de zegel door het dekseltje tegen de klok in open te draaien. Plaats het dekseltje met de bovenkant op het werkoppervlak.
 3. Trek het eerste doekje er gedeeltelijk uit.
 4. Giet er 2,5 liter in van een van de Incidin™ desinfectie-oplossingen (concentraat/gebruiksklaar).
 5. Open het dekseltje.
 6. Trek het eerste doekje eruit en sluit het dekseltje.
 7. Houd Incidin Wipes FlexPack vast aan de gemarkeerde vleugel links of rechts van het dekseltje. Draai het dekseltje met de klok mee dicht op de zak, te beginnen bij de markering tot hij klikt.
 8. Markeer het deksellabel met de nodige informatie. Wacht na het vullen ongeveer 15 minuten zodat de doekjesrol geïmpregneerd kan raken met de oplossing.
 9. In geval van vloeibare restanten bij het weggooien, knipt u er een hoekje af om het weg te laten lopen en gooit u Incidin™ Wipes FlexPack weg.

Dispenser met hygiënische wegwerpdoekjes in de vorm van een stabiel staande zak met handvat. Transparante zijkanten zodat het verbruik eenvoudig te controleren is. Elke dispenser bevat een rol van 99 doekjes gemaakt van hoogwaardig droog en pluisvrij niet-geweven PET-materiaal (doekjesmaat 20 x 38 cm) voor gebruik in combinatie met bepaalde Ecolab IncidinT™-producten voor desinfectie van oppervlakken. Het dekseltje met hygiënezegel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (groen, rood, blauw).

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Gerelateerd aanbod

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310

WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.