Incidin_Wipes_Dispenser_N

Incidin™ Wipes Dispenser N

Hersluitbare doekjesdispenser voor Ecolab Incidin™ Premium doekjes en Incidin™ Hygpack premium doekjes; volledig luchtdicht; geschikt voor Ecolab Incidin™ oppervlakkenhygiëne-producten; transparante behuizing met standaard groene kap.

Productdetails

Makkelijk te vullen met de beproefde doseertechnologie van Ecolab (DG1/DG3) of een handmatig bereide applicatie-oplossing

  • NIEUW! Transparante behuizing om het restniveau te kunnen controleren
  • Stabiel en hersluitbaar
  • Stabiel tot 28 dagen

Kleurcodes voor extra veiligheid

De kleurcodes kunnen worden gebruikt om een duidelijk verschil weer te geven voor zowel verschillende soorten desinfectieproducten als verschillende plekken waar deze worden gebruikt.

De kappen zijn verkrijgbaar in groen (standaard), geel, blauw en rood (optioneel).

Reiniging van de Incidin™ doekjesdispenser

Om besmetting van de inhoud te voorkomen, is het aan te raden om de binnenkant van de emmer en behuizing te reinigen en desinfecteren alvorens de Incidin™ premium doekjes en de nieuwe impregnatieoplossing erin te doen. Het reinigen van de dispenser kan handmatig of geautomatiseerd worden gedaan.
Nadat de procedure is doorlopen, kan de Incidin™ Wipes dispenser N opnieuw worden gevuld. De desinfecterende oplossing moet worden bereid met water van drinkwater-kwaliteit. De Incidin™ Wipes Dispenser N kan worden gebruikt met de geselecteerde Ecolab Incidin™ oppervlakkenhygiënemiddelen voor een maximale periode van 28 dagen.

HANDMATIGE REINIGING

Verwijder alle overgebleven doekjes en vloeistof uit de dispenser

 

Reinig voor met heet water (50 - 60°C)* en droog af met een wegwerpdoekje

Neem alle afneembare onderdelen van het dispensersysteem om het te reiningen
(de ring op de klep, doekjes-doseerklep, sluitklep). Reinig de emmer
en de klep met water of een reinigingsoplossing (allesreiniger)

Desinfecteer het oppervlak aan de binnenkant van de emmer, de klep en de binnen- en buitenkant van de klepopening grondig met een ontsmettingsdoekje op basis van alcohol, zoals bijvoorbeeld Insides™ N. De oppervlakte moet volledig bevochtigd zijn. Laat het drogen.

 

GEAUTOMATISEERDE REINIGING VAN INSTRUMENTEN**

 

Verwijder alle overgebleven doekjes en vloeistof uit de dispenser

 

Reinig en desinfecteer de emmer, dispenser en klep met behulp van een geautomatiseerde, desinfecterende reiniger zoals Sekumatic™ FRE als reiniger en Sekumatic™ FD voor de desinfecterende stap, Sekumatic™ FDR en Sekumatic™ FKN. Ook kunt u voor de reiniging het 'schoenprogramma' selecteren en bijvoorbeeld gebruikmaken van een milde alkalische reiniger zoals Sekumatic™ Proclean.

*in overeenstemming met DVGW-aanbevelingen W551

**de temperatuur moet lager zijn dan 65°C gedurende het gehele proces, inclusief drogen