Ecobrite Low Temp Landing Page Image

Ecobrite Low Temp 
oplossing voor wasserijen

Helpt u bewust na te denken over commerciële wasseerijactiviteiten en uw duurzaamheidsdoelen te realiseren

Ons commerciële, duurzame wasserij-assortiment dat de reinigingsprestaties verbetert, desinfectiebeheersing biedt en operationele en duurzaamheidsefficiëntie oplevert bij 20°. Dit hoogwaardige wasserijprogramma helpt u virusvrij (vanaf 30°), schoon, zacht en fris textiel en linnengoed te krijgen dat uw gasten en woning verwachten, terwijl u tegelijkertijd uw energie- en waterverbruik verlaagt. 

 


Meer doen met minder

Duurzame oplossingen voor wasserijen

eROI water icon

Water

tot

66%
vermindering van waterverbruik 1

eROI energy Icon

Energie

tot

89%
vemindering van energieverbruik 2

eROI greenhouse gas emissions icon

Lucht

tot

126 g
vermindering van koolstofuitstoot per kilo gewassen textiel  3

 

Schoon en fris textiel

Onze vloeibare wasserijoplossing is actief op meerdere niveaus met consistente resultaten dankzij innovatieve combinaties van oppervlakteactieve bestanddelen.

  • Wasserijoplossing voor lage temperaturen
  • Uitstekende was resultaten 
  • Stralend witte resultaten, was na was
  • Superieure kleur- en textielbescherming
  • Verlengde levensduur van bedrijfsmiddelen
  • EU Ecolabel certificering voor Ecobrite Magic Emulsion Clean en Ecobrite Delicate Clean
  • Bacteriële desinfectie conform BPR begint bij 20° en virus-vrije disinfectie bij 30°
Lees meer - bekijk het persbericht

 


Assortiment Ecobrite Low Temp

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.

 

Manchester United steunen in de wasserijruimte

Ecolab helpt het zwart, zwart, het wit, wit, en het rood, nou gewoon, rood, te houden. We steunen Manchester United in de wasserijruimte om was na was, wedstijd na wedstrijd, hun tenue te verzorgen. Luister hoe de legendarische tenuevezorger van Machester United, Albert Morgan, vertelt over het belang van een schoon tenue in de voorbereiding op de wedstrijddag en hoe Ecolab hun wasserijactiviteiten ondersteunt.

Onze wasserijoplossingen voor lage temperaturen zijn er ook voor andere sectoren zoals ziekenhuizen, hotels, food service, instellingen voor langdurige zorg en nog veel meer. 


 


Gerelateerde programma's

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde programmapagina's gevonden.

Young girl sneezing into a facial tissue

Bescherming tegen seizoensvirussen

Volksgezondheid en zakelijk succes gaan hand in hand Houd uw mensen en bedrijf gezond tijdens het verkoudheids- en griepseizoen met deskundige middelen, oplossingen en geregistreerde producten die bewezen effectief zijn tegen verkoudheid, griep, SARS-CoV-2 en Norovirus.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.


Voetnoten

  1. 21% vermindering op basis van het verlagen van de badverhouding van 1,5 naar 1,4, oplopend naar 66% voor de volledige programmacombinatie EQP + CHEM/Proces
  2. Gebaseerd op een temperatuurverlaging van 60° tot 20° bij het wassen van fijn/licht vervuild textiel
  3. Omschakelen van 60° 1:5 badverhoudingstoepassing met inline peristaltisch doseersysteem naar 40° 1:4 badverhoudingstoepassing met Evoclean vloeistofdoseersysteem