Bioquell Integrated Building Decontamination System illustration

Bioquell Integrated Building Decontamination System
(IBDS)

Moet u op regelmatige basis biodecontaminatie uitvoeren in meerdere kamers in uw gebouw? Zo ja, dan is het Bioquell Integrated Building Decontamination System een geweldige oplossing. Als dit systeem eenmaal is geïnstalleerd, kan biodecontaminatie van laboratoria, farmaceutische vullijnen, luchtsluizen, doorgeefkasten, opslagruimtes en meer eenvoudig worden uitgevoerd.

Hoe het systeem werkt

  1. Bioquell generatoren voor waterstofperoxidedamp worden geïnstalleerd in een technische ruimte buiten de geclassificeerde zone.
  2. Waterstofperoxidedamp wordt gegenereerd door de Bioquell HPV-AQ en verspreid in ruimtes, via het HVAC-systeem van uw gebouw of via een speciaal netwerk van leidingen en mondstukken. De damp realiseert een 6-log reductie op blootgestelde oppervlakken.
  3. Als de behandelingscyclus is voltooid, breken Bioquell katalysatorunits en/of het HVAC-systeem van uw gebouw de H2O2-damp snel af tot waterdamp en zuurstof.

Na installatie wordt elk Integrated Building Decontamination System grondig getest en gevalideerd, om er zeker van te zijn dat het systeem optimaal functioneert.

Ecolab Bioquell Integrated Building Decontamination Service illustration

Waarom kiezen voor Bioquell Integrated
Building Decontamination System

Bioquell icons

Effectief

Gevalideerde biodecontaminatiecycli zorgen voor een 6-log reductie.

Bioquell icons

Volledig geïntegreerd

Er hoeft geen mobiele apparatuur opgesteld of opgeslagen te worden. Wij verspreiden de waterstofperoxidedamp via het ventilatiesysteem van uw gebouw of via een speciaal netwerk van leidingen. Het systeem wordt aangesloten op het beheersysteem van uw gebouw, zodat u met één druk op de knop decontaminatiecycli kunt uitvoeren.

Bioquell icons

Efficiënt

Snelle biodecontaminatiecycli, geen apparatuur om op te stellen of op te bergen en het feit dat het systeem 's nachts zijn werk kan doen - dit betekent minder stilstandtijd.


Gerelateerde producten

Bioquell's L-4 at angle showing front and right side with top component on.

Bioquell L-4

In een Integrated Building Decontamination System, werkt de Bioquell L-4 generator van waterstofperoxidedamp achter de schermen om de geselecteerde ruimte te decontamineren.

Bioquell Image

Bioquell HPV-AQ

Deze voor 35% uit water bestaande waterstofperoxide-oplossing wordt gebruikt om waterstofperoxidedamp te produceren. Deze damp realiseert een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken.
Bioquell_AerationUnitLarge.jpg

Beluchtingsmodule

Wanneer u het HVAC-systeem van uw gebouw niet kunt gebruiken voor het verwijderen van de waterstofperoxidedamp na de biodecontaminatie, installeren wij daarvoor deze platte aan de muur of het plafond te bevestigen unit.

Neem contact met ons op

Neem contact op met Ecolab voor informatie over hoe het Bioquell IBDS u kan helpen en kan zorgen dat u vooroploopt als het gaat om naleving, productveiligheid en operationele uitmuntendheid.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.