Incidin Pro

Incidin™ Pro

Het aldehyde-vrije concentraat voor oppervlakken

Vanwege de 'SMART BALANCED' formule vormt Incidin™ Pro de nieuwe norm voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken.

Productdetails

 

Onze prestaties Uw voordeel
Brede efficiënte werking bij korte contacttijd Incidin Pro's antimicrobiële werking is niet alleen doeltreffend, maar kent ook een de korte contacttijd en uitmuntende materiaalcompatibiliteit. Effectief als het is tegen bacteriën, gisten en verschillende virussen (inclusief norovirus), is Incidin Pro geschikt voor ruimtes met een hoog risico en een breed scala aan oppervlakken, van algemene afdelingen en openbare ruimtes tot operatiekamers en intensive care-units.
Uitstekende reinigingskracht en materiaalcompatibiliteit Het is uitgebreid getest op alle oppervlaktesoorten die men vaak aantreft in de gezondheidszorg, uiteenlopend van metaal, linoleum en PVC tot keramiek, rubber en kunststof, en met uitstekende resultaten.
Voldoet aan EN-normen Tests uitgevoerd volgens voor de gezondheidzorg relevante EN-normen bevestigden het brede werkzaamheidsspectrum van Incidin Pro, inclusief het norovirus, volgens de nieuwste DVV- en EN-norm. Zie de tabel hierboven voor gedetailleerde testresultaten.
Aldehydevrije formule zonder geur- en kleurstoffen Het geheel van niet-vluchtige en geurvrije ingrediënten maakt dit een gemakkelijk, veilig te gebruiken product.

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.

 

Genoteerd op VAH-lijst

Oppervlaktedesinfectie voor medische hulpmiddelen.


Wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Bekijk andere producten voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.