Incidin Pro

Incidin™ Pro

Het aldehyde-vrije concentraat voor oppervlakken

Vanwege de 'SMART BALANCED' formule vormt Incidin™ Pro de nieuwe norm voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken.

Productdetails

 

Onze prestaties Uw voordeel
Brede efficiënte werking bij korte contacttijd Incidin Pro's antimicrobiële werking is niet alleen doeltreffend, maar kent ook een de korte contacttijd en uitmuntende materiaalcompatibiliteit. Effectief als het is tegen bacteriën, gisten en verschillende virussen (inclusief norovirus), is Incidin Pro geschikt voor ruimtes met een hoog risico en een breed scala aan oppervlakken, van algemene afdelingen en openbare ruimtes tot operatiekamers en intensive care-units.
Uitstekende reinigingskracht en materiaalcompatibiliteit Het is uitgebreid getest op alle oppervlaktesoorten die men vaak aantreft in de gezondheidszorg, uiteenlopend van metaal, linoleum en PVC tot keramiek, rubber en kunststof, en met uitstekende resultaten.
Voldoet aan EN-normen Tests uitgevoerd volgens voor de gezondheidzorg relevante EN-normen bevestigden het brede werkzaamheidsspectrum van Incidin Pro, inclusief het norovirus, volgens de nieuwste DVV- en EN-norm. Zie de tabel hierboven voor gedetailleerde testresultaten.
Aldehydevrije formule zonder geur- en kleurstoffen Het geheel van niet-vluchtige en geurvrije ingrediënten maakt dit een gemakkelijk, veilig te gebruiken product.

TOEPASSING

Incidin Pro is een vloeibaar concentraat dat geschikt is voor het reinigen en desinfecteren van medische apparaten en allerlei soorten oppervlakken in zorginstellingen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdun het concentraat met water (maximaal 30 ºC) tot de gewenste concentratie. Bevochtig het hele oppervlak met een voldoende hoeveelheid oplossing en laat het drogen.

Pas voor bijvoorbeeld een oplossing met volumeconcentratie van 0,5% een verdunningsverhouding toe van 1:200 met geschikt water, bijvoorbeeld door 5 ml Incidin Pro toe te voegen aan 995 ml met drinkwaterkwaliteit, wat een totaalvolume van 1 liter oplevert.

INGREDIËNTEN

100 g bevat de volgende actieve ingrediënten: 10,0 g 2-phenoxyethanol, 8,0 g N,N-bis-(3-aminopropyl) dodecylamine, 7,5 g benzalkoniumchloride.

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.

 

Genoteerd op VAH-lijst

Oppervlaktedesinfectie voor medische hulpmiddelen.
0297


Wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Bekijk andere producten voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod: