1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Reinigings- en desinfectieproducten (concentraten) zonder aldehyde voor ziekenhuizen
  5. Incidin™ Pro
Please pay attention to the safety alert
Incidin Pro

Incidin™ Pro

Het aldehyde-vrije concentraat voor oppervlakken

Vanwege de 'SMART BALANCED' formule vormt Incidin™ Pro de nieuwe norm voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken.

Productdetails

Incidin™ Pro is de nieuwe norm voor het professioneel reinigen en desinfecteren van oppervlakken door zijn SMART-BALANCED-formule.

  • Uw Pro voor snelheid
  • Uw Pro voor effectiviteit
  • Uw Pro voor compatibiliteit

 

Onze prestaties Uw voordeel
Grote doeltreffendheid - getest in overeenstemming met de nieuwste EN-normen Effectieve desinfectering en reiniging
Korte inwerktijden bij lage toepassingsconcentraties Besparing in tijd en geld
Uitstekende reinigingsprestaties Schonere oppervlakken met hogere materiaalcompatibiliteit
Uitstekende verdraagbaarheid Compatibel met metalen, linoleum, pvc, keramiek, rubber en kunststof

TOEPASSING

Incidin Pro is een vloeibaar concentraat dat geschikt is voor het reinigen en desinfecteren van medische apparaten en allerlei soorten oppervlakken in zorginstellingen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdun het concentraat met water (maximaal 30 ºC) tot de gewenste concentratie. Bevochtig het hele oppervlak met een voldoende hoeveelheid oplossing en laat het drogen.

Pas voor bijvoorbeeld een oplossing met volumeconcentratie van 0,5% een verdunningsverhouding toe van 1:200 met geschikt water, bijvoorbeeld door 5 ml Incidin Pro toe te voegen aan 995 ml met drinkwaterkwaliteit, wat een totaalvolume van 1 liter oplevert.

Gebruiksaanwijzing (na aanvang) Houdbaarheid
 

in verpakking1

 

tot de aangegeven vervaldatum

 

in de verpakking op de dispenser

 

tot de aangegeven vervaldatum

 

in de verpakking met een doseerhulpstuk

 

tot de aangegeven vervaldatum

 

Als bereide applicatie-oplossing2

 

tot 14 dagen

 

Als bereide oplossing in combinatie met Incidin™ Premium Wipes in de Incidin™ Dry Wipes Dispenser3

 

tot 28 dagen

1
Neem nota van het volgende voor een correcte opslag van desinfectieproducten voor oppervlakkenhygiëne en instrumenten: de originele verpakkingen (bussen, emmers of flessen) met het desinfectieconcentraat (of poeder) moeten worden opgeslagen bij temperaturen van minder dan 25°C en droog en schoon bewaard worden. Een korte tijd boven of onder deze opslagtemperatuur (bijv. tijdens transport) zal geen invloed hebben op de effectiviteit.
Sluit de verpakking goed na gebruik. Voorkom tevens dat het overgebleven concentraat in de verpakking wordt vervuild tijdens de bereiding van de applicatie-oplossing.

2
Als de bereide applicatie-oplossing niet vervuild is met organisch materiaal, kan deze worden bewaard in een schone, afgesloten bak of emmer, of bedekte wasbak voor instrumenten.
Neem nota van de aangegeven informatie op de verpakking waarin het desinfectiemiddel zich bevindt, zoals inhoud, concentratie, datum, houdbaarheid en serienummer. Gebruikte en vervuilde oplossingen moeten ten minste eenmaal per werkdag worden ververst in overeenstemming met de RKI-aanbeveling./span>

3
Voor de voornoemde producten en de toepassingsconcentraties van diezelfde producten kan een stabiliteitsperiode van tot vier weken worden bevestigd, op voorwaarde dat deze producten overeenkomstig onze gebruiksaanwijzingen en aanbevelingen worden gebruikt.
Opmerking: wipes die zijn geweekt in de desinfecterende oplossing mogen niet langer dan deze periode worden gebruikt. Wanneer de verpakking vaak wordt geopend en gesloten of wanneer de wipe-dispenser per ongeluk niet wordt gesloten, kan dit ertoe leiden dat vluchtige stoffen verdampen, waardoor een wijziging optreedt in de concentratie van de werkzame stoffen.

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.

 

Genoteerd op VAH-lijst

Oppervlaktedesinfectie voor medische hulpmiddelen.
0297


Wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

BEKIJK ANDERE PRODUCTEN VOOR HET REINIGEN EN DESINFECTEREN VAN OPPERVLAKKEN

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod: