Incidin_Active_Family

Incidin™ Active

Concentraat op basis van actieve zuurstof

Incidin Active wordt gekenmerkt door zijn brede actieve werking (inclusief virussen en sporen) in combinatie met uitstekende reinigende eigenschappen en bewezen materiaalcompatibiliteit. Hierdoor is het een betrouwbaar product voor ruimtes met een verhoogd risico.

Productdetails

Waarom Incidin Active gebruiken?

Naast dat het in één keer krachtig reinigt en desinfecteert, biedt Incidin Active ook:

  • Korte inwerktijd
  • Lage toepassingsconcentratie
Onze prestaties Uw voordeel
Brede werking bij korte contacttijden Incidin Active is specifiek ontwikkeld om zowel sterk desinfecterend te werken tegen bacteriën (inclusief TB), gisten, schimmels, virussen en sporen als uitstekend te reinigen, zelfs bij lage concentraties.

Door de effectieve virucide en sporicide werking is het ideaal voor gebruik bij uitbraken van het Norovirus of C.Diff.
Reinigen en desinfecteren in één keer Incidin Active combineert een brede werking met uitstekende reinigende eigenschappen en doet dat in één keer. Het is dus een efficiënt en betrouwbaar product.
Hoge materiaalcompatibiliteit Het unieke PerOxyBalance™ Active-concept met een neutrale pH als het eenmaal is aangebracht op het te desinfecteren oppervlak zorgt voor een uitstekende materiaalcompatibiliteit.

Toepassing

Incidin Active is een sporicide concentraat voor het reinigen en desinfecteren van medische apparatuur en algemene oppervlakken in zorginstellingen.

 

Gebruiksaanwijzing

Voor het voorbereiden van een oplossing doet u poeder in water van drinkwaterkwaliteit en roert u de oplossing een aantal maal door. Na 15 minuten is de oplossing klaar voor gebruik. Het product moet over het hele oppervlak worden aangebracht. De oplossing kan één werkdag worden bewaard in een schone en gesloten emmer. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het gebruik van het product.

Ingrediënten

Actief ingrediënt van de oplossing 20g/L (2%): > 1000mg/L (ppm) perazijnzuur. Het actieve ingrediënt perazijnzuur wordt gevormd wanneer de aan te brengen oplossing wordt gemaakt.

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.


VAH-notering en RKI-notering (A/B)


Oppervlaktedesinfectie voor medische hulpmiddelen.
0297


Wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Bekijk andere producten voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

No Events found