Aflevering 1: Het traject van handmatige reiniging naar geautomatiseerde COP

Ecolab technician looking at a barrel of chemicals

Voor de productie van persoonlijke verzorgingsproducten maken veel fabrieken gebruik van handmatige reinigingsprocedures. Binnen deze procedures bestaan er mogelijkheden voor fabrikanten om over te stappen op een geautomatiseerd proces, dat tijd kan besparen en risico's kan verlagen. In deel 1 van een 4-delige serie, spreken Susan Youngquist, Technical Consultant and Validation Manager bij Ecolab, en Pete Barrie, Product Management Director buh Sani-Matic, over het traject van handmatige naar geautomatiseerde reinigingsprocessen, en gaan daarbij in op de volgende belangrijke punten:

  • De uitdagingen van handmatige Clean- Out-of-Place (COP)
  • Belangrijke redenen waarom fabrikanten overstappen van handmatige naar geautomatiseerde reiniging
  • Voordelen van het automatiseren van COP-processen 
 

Over de auteur

Ecolab Life Sciences logo

Life Sciences

Gerelateerde artikelen